Κύπελλο Ελλάδας: «Ροπαλιά» του ΠΑΣ στον Παναθηναϊκό (1-0)

Κύπελλο Ελλάδας: «Ροπαλιά» του ΠΑΣ στον Παναθηναϊκό (1-0)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς του κυπέλλου και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους «8». Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα πέτυχε στο 28’ ο Παμλίδης. Οι πράσινοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Καμπετσή στο 57’ και σε άλλο ένα παιχνίδι έδειξαν πως έχουν πρόβλημα στο γκολ.

«Σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο που είναι ακατάλληλος για ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα παραπάνω. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο δεύτερο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης είπε: «Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος παρότι το τερέν ήταν κακό. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν μεγάλη ομάδα, μπόρεσε να πάρει τον έλεγχο, αλλά και εμείς δημιουργήσαμε 7-8 αντεπιθέσεις. Είναι καλό που πάμε στην Αθήνα χωρίς να δεχτούμε γκολ και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, η ομάδα έχει αλλάξει νοοτροπία. Μπράβο στα παιδιά».

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Ξυδάς (85’ Λιάσος), Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης (74’ Νάουμετς), Κρίζμαν (68’ Λεό), Παμλίδης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης (29’ Κουρμπέλης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Δώνης, Μπεκ (46’ Περέα), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (74’ Μπουζούκης), Καμπετσής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter