Κύπελλο Ελλάδας: Σόου Μαρσέλο, 4-1 ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο (Videos)

Κύπελλο Ελλάδας: Σόου Μαρσέλο, 4-1 ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο (Videos)

Εμφανώς βελτιωμένος ο Ολυμπιακός, δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και με εντυπωσιακή απόδοση ειδικά στο β’ μέρος, νίκησε 4-1 τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (η ρεβάνς θα διεξαχθεί το τριήμερο 10-11-12 Ιανουαρίου). Δύο υπέροχα γκολ πέτυχε ο Μαρσέλο (50′, 65′), «ανοίγοντας» λογαριασμό στην Ελλάδα, με τον Μπιελ να ανοίγει το σκορ (7′) για την ομάδα του Μίτσελ και τον Ελ Αραμπί (64′) να «απαντά» στην προσωρινή ισοφάριση του Κιάρτανσον (11′).

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 11’ το σκορ ήταν 1-1, ενώ είχαν χαθεί και τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 7’ από πάσα του Εμβιλά ο Μπιέλ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ (1-0). Όμως ο Ατρόμητος αντέδρασε γρήγορα και στο 11’ από φάουλ-σέντρα του Ρομπάιγ ο Κιάρτανσον πιο ψηλά από όλους ισοφάρισε 1-1. Στη συνέχεια μεγαλύτερες ευκαιρίες ήταν, για του φιλοξενούμενους στο 30’ με το πλασέ του Ρομπάιγ να σώζει ο Τζολάκης, στο 40’ ο Μπακαμπού από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ σπαταλώντας μια ακόμη ευκαιρία και στο 42’ ο Ρομπάιγ βγήκε πάλι τετ α τετ με τον Τζολάκη προσπάθησε να το κρεμάσει ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έσωσε και στην επιστροφή ο Κιάρτανσον σούταρε προς την κενή εστία αλλά έσωσε ο Βρουσάι.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε το επιθετικό του κρεσέντο και το 49’ με βολίδα εκτός περιοχής ο Μαρσέλο έγραψε το 2-1 σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα». Οι γηπεδούχοι επέμειναν και τρίτο γκολ αλλά ο Μπακαμπού συνέχισε να χάνει ευκαιρίες ενώ του ακυρώθηκε (σωστά) και γκολ για οφσάιντ του Γκάρι Ροντρίγκες. Τελικά το γκολ πέτυχε με σουτ ο Ελ Αραμπί στο 63’ τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι στη θέση του Μπακαμπού. Και στο 66’ ο μεγάλος Μαρσέλο σημείωσε το 4-1 με ένα ακόμα ομορφότερο γκολ με ατομική προσπάθεια, κοντρόλ στη κίνηση και σουτ πριν η μπάλα σκάσει κάτω από πλάγια θέση, μέσα σε αποθέωση…

Μετά το 70’ ο Ολυμπιακός έριξε τον ρυθμό με τον Ατρόμητο να μην απειλεί και το 4-1 έμεινε ως το φινάλε.

Ο διαιτητής Φωτιάς «κιτρίνισε» τον Κασάμι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόι, Μαρσέλο (68’ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Κασάμι (60’ Σαμασέκου), Καμαρά (46’ Γκ. Ροντρίγκες), Μπιέλ, Φορτούνης (70’ Χάμες), Μπακαμπού (60’ Ελ Αραμπί).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (75’ Οικονομίδης), Φριτζόνσον, Ροτάριου (75’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (67’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (67’ Τζαβίδας).

Τα δύο γκολ του Μαρσέλο

Το 1-0 του Ολυμπιακού με τον Μπιελ (7′)

Το 1-1 του Ατρόμητου με τον Κιάρτανσον (11′)

Το γκολ του Ελ Αραμπί (64′)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter