Κύπελλο Ελλάδας: Σπουδαία πρόκριση για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Στους «4» με νίκη και στη Λεωφόρο

Κύπελλο Ελλάδας: Σπουδαία πρόκριση για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Στους «4» με νίκη και στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα… ψηλώνει και ο Παναθηναϊκός μικραίνει! Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έκανε ότι ήθελε στη ρεβάνς της Λεωφόρου, επικράτησε με 2-1 του τριφυλλιού και με δύο νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι «πράσινοι» ήταν μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος στο παιχνίδι τους με συνέπεια να ηττηθούν με κατεβασμένα χέρια.

Οι παίκτες του ΠΑΣ μπήκαν στο ματς σαν… καμικάζι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο το σκορ ήταν 0-2. Στο 2’ ο Καρτάλης εκτέλεσε φάουλ και ο Παντελάκης με κεφαλιά νίκησε τον Διούδη. Στο 9’ ο Μιλιντσεάνου έβγαλε την σέντρα και ο Χατζηθεοδωρίδης, χωρίς καμία πίεση, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Οι πράσινοι δεν έβγαλαν αντίδραση και στο 20΄ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ελευθεριάδη για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις και οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 74’ ο Αϊτόρ γέμισε την μπάλα στην περιοχή του Λοντίγκιν και ο Πούγγουρας με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 93’ ο Νιάς είχε σουτ στο δοκάρι και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Οι Γιαννιώτες πήραν δίκαια το «διπλό» και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ.

O Ρώσος Κίριλ Λεβνίκοφ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ενγκμπακοτό, Ελευθεριάδη, Σάλιακα, Ντομίνγκεθ.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (66’ Χουανκάρ), Νιάς, Σανκαρέ (59’ Μαουρίσιο), Βιγιαφάνες (66’ Ενγκμπακοτό), Χατζηγιοβάνης (66’ Μακέντα), Καρλίτος, Ιωαννίδης (46’ Αϊτόρ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (75’ Κρίζμαν), Ντομίνγκεθ, Παμλίδης (65’ Νάουμετς), Κάστρο (86’ Εραμούσπε), Μιλιντσεάνου (75’ Λιάσος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter