Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό η ΑΕΚ με Λιβάγια λυτρωτή (2-2)

Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό η ΑΕΚ με Λιβάγια λυτρωτή (2-2)

Ο Άρης βρέθηκε μία «ανάσα» από την ανατροπή – πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, έχοντας προβάδισμα δύο γκολ έως το 95ο λεπτό (57′ Μαντσίνι, 93′ Ντιγκινί), εκεί «μίλησε» ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος έστειλε το ματς στην παράταση και σκόραρε το γκολ πρόκρισης για την «Ένωση» στον εξτρά χρόνο (2-2).

Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό στο «Κλ. Βικελίδης» με τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια (Σιμόες 75’, Ολιβέιρα 120’) και τρεις κόκκινες (120’ Μάνταλος, 123’ Σιμόες, 124’ Ολιβέιρα), η Ενωση πήρε την 15η συνεχόμενη πρόκριση της στο κύπελλο και εξασφάλισε την 5η συνεχόμενη παρουσία της στον τελικό του θεσμού.

«Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στην συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Άρη και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στο τέλος σκοράραμε και εκεί μας ήθελε λίγο η τύχη», δήλωσε ο Κροάτης πρωταγωνιστής του ημιτελικού. Και πρόσθεσε: «Μετά ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ τον Άρη. Είναι μια πολύ καλή χρονιά. Εχω σκοράρει 14 γκολ. Χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα. Όμως αυτά τα δυο γκολ απόψε, δεν θα έχουν καμία σημασία αν δεν πάρουμε το Κύπελλο».

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ για τον Αρη, ο Ν. Ντιγκινί, υποστήριξε ότι «μετά το 2-0 σκέφτηκα ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον τελικό. Έμεναν 2-3 λεπτά ακόμα, ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση, αλλά είχαμε αυτοπεποίθηση για να κρατήσουμε. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ και πήγε το ματς στην παράταση».

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάσα, Κόρχουτ, Τόνσο (97′ Μαρτίνες), Ματίγια, Γκάμα (89′ Ντιγκινί), Φετφατζίδης (78′ Μπα), Λάρσον (49′ Μαντσίνι), Ιντέγε.

ΑΕΚ (Mάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης (46′ Παουλίνιο), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς (73′ Αραούχο), Μάνταλος, Βέρντε, Λιβάγια (110′ Σιμάνσκι), Ολιβέιρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter