Κύπελλο Ελλάδας: Στους «4» η ΑΕΚ, ζευγάρωσε τις νίκες της επί του Πανσερραϊκού

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «4» η ΑΕΚ, ζευγάρωσε τις νίκες της επί του Πανσερραϊκού

Με σύνολο τερμάτων 6-1 η ΑΕΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, καθώς επικράτησε του Πανσερραϊκού και στη ρεβάνς με σκορ 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Μάνταλος με πλασέ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 49’ με τον Κατσαντώνη. Στο 51’ ο διεθνής μέσος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Ενωση και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’ με σουτ του Μαχαίρα. «Η αλήθεια είναι ότι τα πήγαμε καλά, μπήκαμε να κερδίσουμε με σεβασμό στον αντίπαλο.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα νέα παιδιά, για το πως ανταποκριθήκαμε στο σύστημά μας αλλά και το πρόσωπο που έδειξαν», δήλωσε για το παιχνίδι ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παύλος Δερμιτζάκης από την πλευρά του, είπε: «Ηταν ένα παιχνίδι γιορτή και για εμάς και για την πόλη. Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία του κυπέλλου με ψηλά το κεφάλι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα και να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που θα χρειαστούμε στη συνέχεια. Αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα με τρομερό υλικό που ξέρει τι θέλει και τι ζητά και με μια μεγάλη προσωπικότητα στο πάγκο της και εννοώ τον Αλμέιδα».

Ο Σταύρος Τσιμεντερίδης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μάνταλο.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Λυμπεράκης, Παντεκίδης, Γιανναράκης, Ζέρης, Κολομπίνο (73’ Στίνα), Στάικος (61’ Θυμιάνης), Σοφιανός (82’ Σιόντης), Κατσαντώνης, Μούργος (73’ Μασκανάκης), Σαΐντ (61’ Κανίς).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ραντόνια, Γαλανόπουλος (67’ Φράνσον), Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς (67’ Αραούχο), Φερνάντες (62’ Μαχαίρας), Τσούμπερ, Φαν Βέερτ (67’ Κοσίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter