Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» η ΑΕΚ, την Παρασκευή η άφιξη Αραούχο

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» η ΑΕΚ, την Παρασκευή η άφιξη Αραούχο

Η ΑΕΚ συμπλήρωσε την οκτάδα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, καθώς νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο. Τα γκολ για την Ενωση πέτυχαν στο πρώτο 20λεπτο του ματς οι Μάνταλος (14΄) και Αλμπάνης (17΄).

Στα αρνητικά του αγώνα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Παουλίνιο. Μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ βρέθηκε ο Χαουρέγκι, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη στον Παουλίνιο, καθώς είχε συμμετοχή στη φάση του τραυματισμού του.

Η Ένωση θα… υποδεχθεί τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος επιστρέφει στο δυναμικό της. Ο 28χρονος φορ αποκτήθηκε δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο (12΄ Μπακάκης), Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (90+3΄ Σαμπανάτζοβιτς), Βέρντε (70΄ Γιακουμάκης), Αλμπάνης, Λιβάγια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Ορτέγκα, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μάρκ Φερνάντεθ (58΄ Ριέρα), Μπέλοκ (58΄ Κρέσπι), Χαουρέγκι (66’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter