Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ο Παναθηναϊκός, νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ο Παναθηναϊκός, νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά, αλλά στο τέλος χαμογέλασε και προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς και στη ρεβάνς άνοιξε το σκορ. Οι πράσινοι ήθελαν τρία γκολ για να πάρουν το επιθυμητό εισιτήριο, τα πέτυχαν στο δεύτερο 45λεπτο και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα προημιτελικά του θεσμού.  

Οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ στο 24’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ινσούα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο επόπτης λανθασμένα ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον αμυντικό του τριφυλλιού.

Στο 56’ ο Ζαχίντ έβγαλε… συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Δώνη κι αυτός ισοφάρισε. Στο 58’ ο Χατζηγιοβάνης σούταρε η μπάλα έφτασε στον Σένκεφελντ που με ψυχραιμία νίκησε τον Γιαννίκογλου και ισοφάρισε.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σκορ πρόκρισης στο 71’. Ο Γιόχανσον κέρδισε πέναλτι από τον Μπουκουβάλα και ο Μακέντα ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα.

Στο 78’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουρμπέλης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (46’ Περέα), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (80’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (83’ Κολοβέτσιος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Ξύδας (75’ Λεό), Σιόντης (23’ Λιάσος), Κάστρο (43’ Νικολιάς), Καρτάλης, Παμλίδης, Κρίζμαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter