Κύπελλο Ελλάδας: «Βόμβα» Λεβαδειακού απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0

Κύπελλο Ελλάδας: «Βόμβα» Λεβαδειακού απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0

Ο Λεβαδειακός έκανε την μεγάλη έκπληξη, σήμερα Τρίτη και με γκολ στο 96’ νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας παρά το γεγονός ότι είχε σχεδόν καθολική υπεροχή, ήταν φλύαρος και ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που απειλούσε με αντεπιθέσεις τους φιλοξενούμενους. Στο 22’ μάλιστα, ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Βρακάς έκανε σέντρα, ο Πολέτο έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο β’ μέρος τίποτα δεν άλλαξε στην εικόνα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν απανωτά φάουλ εκτός της περιοχής του Λεβαδειακού, στα τελευταία λεπτά αλλά να μην μπορούν να τα αξιοποιήσουν. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα έχουμε παράταση, ο Λεβαδειακός κέρδισε φάουλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Νίκας που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ταυτόχρονα τον Λεβαδειακό στην επόμενη φάση…

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (70’ Μουτίνιο), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (70’ Λινάρδος), Βήχος, Βρακάς (88’ Αλμπάνης), Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος (70’ Μπαχανάκ), Τσάπρας (54’ Δούμτσιος)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τασουλής (84’ Αλβάρες), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (46’ Ιγκλέσιας), Γκόμες, Αλί Μπαμπά (84’Κανελλόπουλος), Σόνι (65’ Μπαράλες), Ριέρα (79′ Σίτο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter