Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Πρόκριση-θρίλερ Αλγερίας αλλά και ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Πρόκριση-θρίλερ Αλγερίας αλλά και ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων!

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που διεξάγεται στην Αίγυπτο, καθώς η Αλγερία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με νίκη 2-1 επί της Νιγηρίας με γκολ του Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ετσι στον τελικό του 32ου Κυπέλλου Εθνών θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Παρασκευή στο Κάιρο, Αλγερία – Σενεγάλη (19/7). Πριν το γκολ του Μαχρέζ η Αλγερία είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Εκόνγκ (40’) αλλά η Νιγηρία είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Ιγκάλο (72’). Η Αλγερία οδεύει πλέον για το 2ο τρόπαιο της στη διοργάνωση μετά από εκείνο του 1990 (από τότε έχει να βρεθεί σε τελικό!).

Ο μικρός τελικός του θεσμού θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/7) ανάμεσα στις δύο ηττημένες των ημιτελικών, Τυνησία – Νιγηρία.

Να σημειωθεί τέλος ότι στον πρώτο ημιτελικό Σενεγάλης-Τυνησίας 1-0, στα δημοσιογραφικά θεωρεία οι συνάδελφοι από τις δύο χώρες επιδόθηκαν κατά τη διάρκεια της παράτασης σε επίδειξη… πυγμαχικών ικανοτήτων και χρειάστηκε η επέμβαση της Αιγυπτιακής Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σας θυμίζει κάτι;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter