Κύπελλο: Νίκη-πρόκριση με τεσσάρα (4-0) του Παναθηναϊκού επί της Ανναγέννηση Καρδίτσας

Κύπελλο: Νίκη-πρόκριση με τεσσάρα (4-0) του Παναθηναϊκού επί της Ανναγέννηση Καρδίτσας

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός για 45 λεπτά στο πρώτο ματς στη φάση των «8» του κυπέλλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι πράσινοι επικράτησαν με 4-0 στην Λεωφόρο, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και η ρεβάνς θα είναι μία τυπική διαδικασία.

Το 1-0 έγινε στο 6’. Ο Αϊτόρ γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Βιτάλ με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν και στο δεύτερο γκολ του τριφυλλιού. Ο Αϊτόρ έβγαλε συρτή σέντρα και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 32’ ο Καρλίτος έβγαλε την ασίστ και ο Αϊτόρ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 42’ με φοβερή λόμπα του Καρλίτος.

Ο διαιτητής Τ. Παπαπέτρου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πλέγα, Καρανίκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Διούδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (62’ Λούντκβιστ), Αϊτόρ (76’ Σάντσες), Βιτάλ (46’ Παλάσιος), Καρλίτος (67’ Ιωαννίδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκέκας, Κουτρουμάνος (69’ Ξέρρας), Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Πλέγας, Βιδάλ (46’ Μπάλλας), Μπραμπίγια (46’ Καρανίκας), Μπενγκόα (69’ Πολίτης), Γκίνη, Μανιός (46’ Λαρέα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter