Κύπελλο: Στους «8» ο Παναθηναϊκός, 0-0 με τον Βόλο

Κύπελλο: Στους «8» ο Παναθηναϊκός, 0-0 με τον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία στο Βόλο (0-0) και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα προημιτελικά του κυπέλλου, αφού στην Λεωφόρο είχε νικήσει με 2-1.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, παρότι έχασαν ευκαιρίες.

Στο 3′ ο Κώτσιρας έβγαλε την σέντρα, ο Βιγιαφάνιες έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Κότνικ έδιωξε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Αϊτόρ σέντραρε από δεξιά, ο Μαουρίσιο πήρε την κεφαλιά και πάλι αποσόβησε τον κίνδυνο ο γκολκίπερ του Βόλου.

Στο 16’ ο Πέρεθ δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ και στο 20’ την ίδια τύχη είχε σουτ του Χατζηγιοβάνη.

Στο 27’ ο Βέλεθ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ με παρέμβαση του VAR.

Στο 35’ νέο σουτ του Χατζηγιοβάνη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να μην απειλείται, ενώ στο 80’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκρίλο, ο οποίος ανέτρεψε τον Παλάσιος.

Στο 82’ ο Μακέντα είχε την εστία του Βόλου… πιάτο, αλλά αστόχησε, ενώ στο 84’ ο Μαουρίσιο είχε δοκάρι.

«Είχαμε ένα τακτικό πλάνο, ρισκάραμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι αποκλειστήκαμε», δήλωσε ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος.

Ο Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσοκάνη, Μπαριέντος, Σάντσες.

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Μπαριέντος, Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Τσοκάνης (54’ Ορόζ), Σοάρες (79’ Ροσέρο), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κώτσιρας, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (87’ Βιτάλ), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (76’ Παλάσιος), Αιτόρ (87’ Λούντκβιστ), Μακέντα (87’ Ιωαννίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter