Κύπρος: Έρευνες στις λίμνες για τις βαλίτσες με τα θύματα του Serial killer (εικόνες)

Κύπρος: Έρευνες στις λίμνες για τις βαλίτσες με τα  θύματα του Serial killer (εικόνες)

Σε δύο μέτωπα πραγματοποιούνται οι έρευνες των Αρχών σήμερα Κυριακή του _x000D_
Πάσχα για τις εναπομείνασες σορούς που άφησε πίσω του ο 35χρονος _x000D_
καθ’ομολογία μανιακός δολοφόνος.

Αρχικά, στο κόκκινο είναι η αγωνία για την επιχείρηση ανάσυρσης των δύο αντικειμένων, τα οποία εικάζεται ότι είναι οι βαλίτσες «θανάτου», που εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό. Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, επιβεβαίωσε ότι η ρομποτική κάμερα έχει εντοπίσει δυο αντικείμενα (ταξιδιωτικές βαλίτσες) και ακολούθως έγινε σηματοδότηση του σημείου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ομολογία του 35χρονου, εντός της κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό, πέταξε τρία από τα θύματα του αφού πρώτα τα έβαλε εντός βαλιτσών.

Οι τρεις σοροί τις οποίες ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος πέταξε εντός της κόκκινης λίμνης φέρεται να ανήκουν στην 36χρονη Livia Florentina Bunea, στο μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, Elena Natalia Bunea, από την Ρουμανία και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.

Μάλιστα χθες ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ορέστης», με χειροπέδες στα χέρια και υπό την συνοδεία αστυνομικών, κατευθύνθηκε στη κόκκινη λίμνη όπου υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο στου αστυνομικούς.

Ακολούθως, μεταδόθηκε πληροφορία για εντοπισμό βαλίτσας. Ο 35χρονος, μετά την υπόδειξη του σημείου, μπήκε εντός του οχήματος της Αστυνομίας και επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εξάλλου, οι έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Sierra θα συνεχιστούν και στο φράγμα το Ξυλιάτου. Χθες, σύμφωνα με τον διευθυντή της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκε «κάτι», το οποίο έχει σταλεί για εξέταση και αναμένονται τα αποτελέσματα. Ίδια ενημέρωση έκανε λόγο «για πράγμα που δεν συνάδει με το περιβάλλον εκεί».

Να σημειωθεί ότι ο «Ορέστης» παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το Μ. Σάββατο, όπου ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ήμερες το διάταγμα προσωποκράτησης του.

Κατά την παρουσία του στο δικαστήριο, ότι ο 35χρονος – καθ’ ομολογίαν – κατά συρροήν δολοφόνος, ομολόγησε τα φρικιαστικά του εγκλήματα σε ιδιόχειρες καταθέσεις.

Στις σχετικές σημειώσεις του 35χρονου, που «ψάρευε» τα θύματά του με το ψευδώνυμο «Ορέστης», κατονομάζει το θύμα του το οποίο πέταξε σε λάκκο στην Ορούντα. Η άτυχη γυναίκα είναι η Κάτχα Ανού από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος ο δολοφόνος ομολόγησε.

Πηγή:sigmalive

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter