Κύπρος: Φινάλε στην προεκλογική εκστρατεία – Αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη νέου προέδρου

Κύπρος: Φινάλε στην προεκλογική εκστρατεία – Αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη νέου προέδρου

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η προεκλογική εκστρατεία και για τους δύο υποψηφίους που διεκδικούν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη, οι οποίοι αναδείχθηκαν ως οι βασικοί από τον α’ γύρο της περασμένης Κυριακής.

Το βράδυ της Παρασκευής διεξήχθει το τελευταίο διακαναλικό debate μεταξύ των δύο υποψηφίων, το οποίο μεταδόθηκε ταυτόχρονα από το ΡΙΚ αλλά και τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή, πρώτος έκοψε το «νήμα» ο Νίκος Χριστοδουλίδης με 32,04%, ενώ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης διέψευσε πανηγυρικά τις δημοσκοπικές μετρήσεις που τον ήθελαν εκτός β’ γύρου, συγκεντρώνοντας 29,61%.

Διαβάστε σχετικά: Φιάσκο και στην Κύπρο – Πως οι δημοσκοπήσεις πήγαν… περίπατο

Πλέον απομένει η λαϊκή ετυμηγορία, καθώς την Κυριακή 561.033 ψηφοφόροι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στις κάλπες για να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 και θα κλείσουν στις 18:00, με διάλειμμα μιας ώρας, 12:00-13:00. Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών Κώστα Κωνσταντίνου, το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στις 20:00.

Λίγο μετά τις 22:00, προβλέπεται να πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter