Κύπρος: Ο Γιώργος Λιλλήκας υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2018

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου, που θα γίνουν τον Φεβρουάριο του 2018.

Η υποψηφιότητα προκρίθηκε σήμερα από την Ανώτατη Σύγκλητο του κόμματος με το σκεπτικό, όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, ότι «ο Γιώργος Λιλλήκας διαθέτει το κοινωνικό εκτόπισμα και την αναγκαία αποδοχή που καθιστά την υποψηφιότητα του νικηφόρα».

Οι αρχές και οι θέσεις που πρεσβεύει η Συμμαχία Πολιτών, προστίθεται, προσφέρουν «ένα ισχυρό πολιτικό και ηθικό πλαίσιο για τη χάραξη μιας διεκδικητικής πολιτικής στο Κυπριακό και μιας σύγχρονης διακυβέρνησης».

Η Ανώτατη Σύγκλητος της Συμμαχίας Πολιτών εκφράζει αισιοδοξία ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα θα αγκαλιαστεί από τους πολίτες και θα υποστηριχθεί και από τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις, οι οποίες επιθυμούν τον τερματισμό της προεδρίας Νίκου Αναστασιάδη.

Ο κ. Λιλλήκας ήταν υποψήφιος και το 2013 και είχε συγκεντρώσει ποσοστό 24,93%. Μετά τις εκλογές δημιούργησε την Συμμαχία Πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.