Κύπρος: Οκτώ μέρες «καραντίνα» για διαιτητή και παράγοντα ομάδας

Κύπρος: Οκτώ μέρες «καραντίνα» για διαιτητή και παράγοντα ομάδας

Υπό κράτηση για τις επόμενες οκτώ ημέρες θα βρίσκονται ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας Δημήτρης Μασιάς που κατηγορούνται για χειραγώγηση αγώνα. 

Ο Κύπριος διαιτητής και ο παράγοντας απολογήθηκαν για την κατηγορία ότι επιχείρησαν να «στήσουν» το παιχνίδι μεταξύ του Οθέλλου Αθηαίνου και της Αγίας Νάπας και ο δικαστής ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση των δύο υπόπτων για 8 μέρες.

Για τον ανακριτή της υπόθεσης τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 3 με 8 Φεβρουαρίου. Μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα της δεύτερης κατηγορίας Κύπρου, η αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία από πρόσωπο ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα από τον Δημήτρη Μασιά, ο οποίος του πρόσφερε 10.000 ευρώ για να κερδίσει το παιχνίδι η Αγία Νάπα.

«Ο Δημήτρης Μασιάς του τόνισε πως εάν δεν συμφωνήσουν, θα «πιάσει» τον διαιτητή. Μάλιστα ζήτησε από παίκτη του Οθέλλου, του οποίου είναι ο μάνατζερ, να τον βοηθήσει. Το πρόσωπο απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει η προσφορά», ειπώθηκε μεταξύ άλλων στο δικαστήριο. Ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε επίσης ότι στις 8 Φεβρουαρίου, στις 2:30 το μεσημέρι, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ένα πρόσωπο είπε στον Δημήτρη Μασιά ότι ενοχλεί παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας του απάντησε πως μίλησε μόνο με τον διαιτητή. Παίκτης του Οθέλλου παραπονέθηκε στον διαιτητή του αγώνα, Αντρέα Κωνσταντίνου, για τις αποφάσεις του και αυτός του απάντησε ότι «πρέπει να τελειώνουν επειδή δεν θα σφύριζε ξανά παιχνίδι δεύτερης κατηγορίας».

Παίκτες έκαναν ανώνυμες καταγγελίες για την χειραγώγηση του αγώνα και η υπόθεση πήρε το δρόμο της, χωρίς καθυστερήσεις. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter