Κύπρος: Ψάχνουν και την τρίτη βαλίτσα με τα θύματα του serial killer – Η στιγμή που ανέσυραν την δεύτερη (Video – Photos)

Κύπρος: Ψάχνουν και την τρίτη βαλίτσα με τα θύματα του serial killer – Η στιγμή που ανέσυραν την δεύτερη (Video – Photos)

Άρχισαν ξανά σήμερα Δευτέρα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό με τη χρήση του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος (σόναρ) για τον εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας στις οποίες τοποθετούσε τα θύματά του ο Νίκος Μεταξάς ή αλλιώς «Ορέστης» όπως ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε. 

Στόχος, να εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα, που σύμφωνα με την ομολογία του φερόμενου δράστη, περιέχει ένα ακόμα από τα θύματα του που πέταξε στη λίμνη.

Σύμφωνα με το philenews.com οι σημερινές έρευνες ξεκίνησαν στις 08:30 και εντός της Κόκκινης Λίμνης σηματοδοτήθηκε νέο σημείο, όπου και φαίνεται να επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή οι έρευνες. Εντός της λίμνης βρίσκεται το σόναρ, καταγράφοντας δεδομένα από το βυθό. Μόλις ολοκληρωθεί το έργο του σόναρ θα γίνει αξιολόγηση των ευρημάτων και θα αποφασιστεί αν θα καταδυθεί δύτης.

Στη σκηνή βρίσκεται από το πρωί ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τραγκολας, άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, όπως και τις προηγούμενες μέρες.

Η ανθρώπινη σορός, που εντοπίστηκε χθες Κυριακή, στη δεύτερη ταξιδιωτική βαλίτσα ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Ωστόσο, από το μέγεθος των οστών πιθανότατα η σορός ανήκει σε παιδί και συγκεκριμένα στην οκτάχρονη  Έλενα Ναταλία Μπουνέα την οποία και δολοφόνησε μαζί με την μητέρα της Λίβια. 

Σύμφωνα με την ομολογία του «Ορέστη», η Λίβια και η Έλενα ήταν τα πρώτα θύματά του, αλλά οι ανακριτές έχουν πολλές αμφιβολίες για το αν λέει την αλήθεια. Η νεκροτομή, που είχε γίνει με τη συμμετοχή του Α. Μαρνερίδη, είχε καταδείξει ότι η Λίβια δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό – κεφαλοκλείδωμα. Ο δράστης είχε πλησιάσει τη γυναίκα από πίσω και της έσφιξε τον λαιμό, χωρίς να σπάσει τον αυχένα, με το εσωτερικό μέρος του αγκώνα.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη δίχως τέλος: Ο serial killer της Κύπρου βίασε 19χρονη και το κατέγραψε με το κινητό του

Ο τρόπος της δολοφονίας και το γεγονός ότι η Λίβια δολοφονήθηκε μαζί με την κόρη της είναι στοιχεία που δείχνουν δράστη που δεν σκότωνε για πρώτη φορά.

H 36χρονη Livia – Florentina Bunea με την κόρη της

Αναζητούν ακόμα δύο

Τώρα, η προσοχή στρέφεται πλέον στον εντοπισμό της σορού της 29χρονης Maricar Valdezarquiola η οποία εξαφανίστηκε από τις 13 Δεκεμβρίου 2017 και όπως ομολόγησε ο Νίκος Μεταξάς έριξε τη σορό της στην Κόκκινη Λίμνη μέσα σε βαλίτσα και της εξάχρονης Σιέρα που όπως ομολόγησε ο δράστης πέταξε στη Λίμνη Μεμί.

Η φορτισμένη στιγμή

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο του sigmalive.gr έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει τις στιγμές μετά την ανάσυρση χθες Κυριακή της βαλίτσας, με τους ανθρώπους που έχουν επιφορτιστεί το δύσκολο και φρικτό έργο να εντοπίσουν και ανασύρουν από την Κόκκινη Λίμνη τα θύματα του 35χρονου serial killer, να γίνονται μια αγκαλιά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα μέλη της ομάδας γίνονται μια αγκαλιά μαζί και με τον Ισπανό χειριστή του Sonar ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter