Κύπρος: Συνελήφθη 43χρονος για τον ρατσιστικό ξυλοδαρμό γυναίκας (Video)

Κύπρος: Συνελήφθη 43χρονος για τον ρατσιστικό ξυλοδαρμό γυναίκας (Video)

Η Αστυνομία της Λάρνακας συνέλαβε την Πέμπτη ελληνοκύπριο άνδρα ο οποίος καταγράφεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου να χτυπά αλλοδαπή γυναίκα που κρατά το βρέφος της στην αγκαλιά της, προκαλώντας αποτροπιασμό.

Ο ύποπτος αναμένεται να περάσει από ανάκριση και εν συνεχεία θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης. Η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί στην Αστυνομία ώστε να δώσει κατάθεση για το περιστατικό αναφέρει το cyprustimes.gr.

Υπενθυμίζεται πως ο 43χρονος ελληνοκύπριος, καταγράφεται στο βίντεο να κλωτσά μια γυναίκα, που στην αγκαλιά της είχε ένα βρέφος και εν συνεχεία να κινείται επιθετικά και προς άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Το επεισόδιο άρχισε σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον άνδρα για προβλήματα στο αυτοκίνητο που της είχε πωλήσει.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, «Μας ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού την διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε το αυτοκίνητο στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου.

Καταδικάζουμε έντονα όλες τις βίαιες πράξεις, συμπεριλαμβανομένων των πράξεων βίας κατά των πιο ευάλωτων ανθρώπων της κοινωνίας μας. Καλούμε τις αρχές να αναλάβουν μέτρα και να προστατεύσουν όλα τα μέλη της κοινωνίας ανεξάρτητα από τη φυλή, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, την κοινωνικοοικονομική κατάσταση – διαμονή και οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα».

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή πλησίον του λιμανιού της Λάρνακας, ενώ για το εξοργιστικό βίντεο ο Γενικός Εισαγγελέας επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter