Κύπρος: Ζευγάρι νεκρό από αναθυμιάσεις

Κύπρος: Ζευγάρι νεκρό από αναθυμιάσεις

Νεκροί στο σπίτι όπου διέμεναν στην τουριστική περιοχή Αγίας Θέκλας εντοπίστηκαν την Κυριακή το απόγευμα, ζεύγος αλλοδαπών. Πρόκειται για 60χρονο Βρετανό και 52χρονη από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλος του ζευγαριού πήγε γύρω στις 16:30 στην οικία τους και είδε από το παράθυρο τον 60χρονο και την 52χρονη να μην δίνουν σημεία ζωής. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μετέβησαν στο διόροφο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι. Εκεί διαπίστωσαν ότι κείτονταν νεκροί.

Εκ πρώτης όψεως, ο θάνατος των δύο αποδίδεται σε αναθυμιάσεις από συσκευή θέρμανσης υγραερίου που είχαν στο καθιστικό του σπιτιού.

Προς το παρόν, η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Αυτοψία στην σκηνή διενήγρησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ζευγαριού θα διαφανούν από τις νεκροψίες επί των σορών των άτυχων αλλοδαπών, που αναμένονται να διενεργηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη Δευτέρα.

Λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για αλλοδαπούς, η Αστυνομία δεν θα ανακοινώσει τα ονόματά τους μέχρι να ειδοποιηθούν οι οικείοι τους που διαμένουν στο εξωτερικό.

Τόσο ο 60χρονος όσο και η 52χρονη έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους. Ο Βρετανός ήταν συνταξιούχος σχεδιαστής αμαξομάτων τρένου, ενώ η Ρωσίδα εργαζόταν περιστασιακά στην οικία ως κομμώτρια.

Πηγή: philenews.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter