Κυψέλη: Τα στοιχεία που δείχνουν ολική ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Κυψέλη: Τα στοιχεία που δείχνουν ολική ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά τον περασμένο Αύγουστο.

Ο εντοπισμός άψυχου σώματος γυναίκας στον Πόρο οδήγησε τις Αρχές στο να εντείνουν τις έρευνες. Τα δεδομένα συνηγορούν ότι η σορός πιθανότατα ανήκει στην 53χρονη αγνοούμενη. Σύμφωνα μάλιστα με το Star, τα κοσμήματα που βρέθηκαν στο άψυχο σώμα ταιριάζουν με εκείνα που φορούσε η αγνοούμενη.

Η 53χρονη είχε πει στη συγκάτοικό της ότι θα πήγαινε σε επαγγελματικό ραντεβού προς την πλατεία της Κυψέλης. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχε με τη συγκάτοικό της, καθώς έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Η Αστυνομία είχε βάλει στο «κάδρο» την περίπτωση της δολοφονίας, ωστόσο νέα μαρτυρία φαίνεται ότι ανατρέπει τα δεδομένα. Σύμφωνα με τo ieidiseis.gr, κάτοικος του Παλαιού Φαλήρου είδε το βράδυ της 21ης Αυγούστου γυναίκα να μπαίνει φορώντας μαγιό στην παραλία Εδέμ. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το πρωί της επόμενης ημέρας, η ναυαγοσώστης της παραλίας εντόπισε μία εγκαταλελειμμένη τσάντα. Ο αυτόπτης μάρτυρας θυμήθηκε ότι τα πράγματα που είχαν αφεθεί στην άμμο βρίσκονταν στο σημείο από όπου βρισκόταν η γυναίκα το προηγούμενο βράδυ, πριν μπει στη θάλασσα.

Οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό της γυναίκας δεν είχαν αποτέλεσμα, ωστόσο τρεις ημέρες αργότερα, το άψυχο σώμα εντοπίστηκε ανοιχτά του Πόρου από σκάφος με σημαία Μάλτας.

Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο για τους επόμενους μήνες, ωστόσο επανήλθε στο προσκήνιο μέσω του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που συνέκρινε τις επίμαχες ημερομηνίες για να στρέψει την προσοχή του στο άψυχο σώμα που εντοπίστηκε στον Πόρο.

Πλέον, τα σενάρια που φαίνεται να προκρίνονται είναι η περίπτωση ατυχήματος, η αυτή της αυτοκτονίας, ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Σταυρούλας: Βρέθηκε η σορός της στον Πόρο;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter