Κυψέλη: Το συγκλονιστικό σημείωμα της 53χρονης Σταυρούλας – «Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ»

Κυψέλη: Το συγκλονιστικό σημείωμα της 53χρονης Σταυρούλας – «Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η οποία είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη.

Μετά την εξαφάνιση της βρέθηκε ένα γράμμα, το οποίο γράφτηκε σε άγνωστο χρόνο, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων «Γιατί δε με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο ‘γιατί’. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Το κρίμα στο λαιμό σου».

Το σημείωμα εξέτασε γραφολόγος και διαπιστώθηκε ότι το έγραψε η ίδια η Σταυρούλα.

Αναλυτικά το γράμμα: 

«Γιατί δε με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο ‘γιατί’. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας ΕΒΓΑΛΑ 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα.

Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ. Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου… Δε με ήθελες ποτέ… Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στον λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική. Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε. Γέρασες. Σε λυπάμαι».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε εντοπιστεί στον Πόρο και ανήκει στην 53χρονη Σταυρούλα από την Κυψέλη, και οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για αυτοκτονία, εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα.

Τι είπε η συγκάτοικος της

Η συγκάτοικός της, αποκάλυψε μιλώντας στο STAR πως πριν εξαφανιστεί, η 53χρονη είχε αφήσει ένα γράμμα.

Στο γράμμα, όπως ανέφερε η συγκάτοικός της η οποία το έχει στην κατοχή της, η 53χρονη απευθύνεται στον πατέρα της, Ζήση.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ της εξαφάνισης της Σταυρούλας τελείωσε την Παρασκευή, καθώς η ταυτοποιήθηκε το άψυχο σώμα που είχε εντοπιστεί στον Πόρο και βρισκόταν επί έξι μήνες στα αζήτητα.

Οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση για τον θάνατο της 53χρονης, με τα δύο επικρατέστερα σενάρια να είναι αυτό της αυτοχειρίας, αλλά και του πνιγμού έπειτα από κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter