Κυρία Πελώνη… γυρίσατε;

Κυρία Πελώνη… γυρίσατε;

Μπορεί η ίδια να είναι “εξαφανισμένη” εδώ και μέρες και ό,τι είχε να μας πει η κυβέρνηση σχετικά με τις φωτιές να αναλάμβανε να μας το πεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ωστόσο, μετά από το ηχηρό… σούσουρο που προκλήθηκε στα σόσιαλ μίντια και όχι μόνο, περί άφαντης κυβερνητικής εκπροσώπου, επιτέλους αποφάσισε να δώσει στίγμα!

Ο λόγος για την Αριστοτελία Πελώνη που αντί να είναι στο πόστο της, να ενημερώνει για τι γίνεται στα πολλαπλά μέτωπα των πυρκαγιών και να δέχεται ερωτήσεις μάλιστα -κι όχι να απαγγέλλει απλώς τα γραπτά της- με περισσό θράσος και ύφος επέστρεψε μέσω… twitter για να μας πει:

«Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και ο,τιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ.Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα.»

Και σε άλλη της ανάρτηση έγραψε:

«Παρακαλώ να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων για Κούβες και άλλες αθλιότητες. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους.»

https://twitter.com/PeloniAris/status/1424397914009260032

Αντί προκαλεί και να επιτίθεται με τέτοιο ύφος που δεν αρμόζει στην ιδιότητά της θα ήταν πιο σώφρον να απολογηθεί για τη στάση της!

 

Νάσος Ηλιόπουλος: Χαιρετίζω την επανεμφάνιση της κυβερνητικής εκπροσώπου

Με ανάρτηση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος στο facebook σχολίασε σχετικά με την επανεμφάνιση της κας Πελώνη:

«Χαιρετίζω την επανεμφάνιση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που μας ενημέρωσε ότι δεν θα μας ενημερώσει για τίποτα.

Σε μια στιγμή κρίσης αντί για ενημέρωση η κυρία Πελώνη κρύβεται.

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό!

Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, μήπως και γλυτώσουν τις ευθύνες τους, απορρίπτοντας ακόμα και το ενδεχόμενο ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter