Κυριάκο, τα ’μαθες τα νέα;

Μυστική δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό επιφανούς επιχειρηματία η οποία είναι σε γνώση πρεσβείας που βρίσκεται πλησίον του Ζαππείου δείχνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πρόβλημα και δη μεγάλο. 

Σύμφωνα με τα ευρήματα, η κυβέρνηση κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι της ΝΔ.

Την ίδια ώρα, το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη φαίνεται να υποχωρεί κάτω και από τα ποσοστά που είχε πάρει η ΝΔ τον Ιανουάριο του 2015 με τον Αντώνη Σαμαρά. 

Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: εάν αυτήν τη στιγμή η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους, τι θα συμβεί το αμέσως προσεχές διάστημα, όταν η κυβέρνηση ξεδιπλώνει το πρόγραμμά της με μια σειρά θετικών μέτρων που εν τοις πράγμασι θα ανακουφίσουν εκατομμύρια νοικοκυριά;

Σ’ αυτό το νέο σκηνικό, ύστερα από δέκα χρόνια μνημόνια και λιτότητα, αν προσθέσει κανείς και τις δικαστικές εξελίξεις (βλ. Novartis κ.ο.κ.) που αφορούν κορυφαία στελέχη της δεξιάς παράταξης, τότε μόνο έκπληξη δεν θα είναι αν προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.