Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μπορούμε» (και… χειρότερα)

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μπορούμε» (και… χειρότερα)

 «Μπορούμε» είναι το βασικό μήνυμα της παρουσίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη φετινή 83η ΔΕΘ, σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς.

 Τώρα τι ακριβώς μπορεί να κάνει η ακραία και ακροδεξιά ΝΔ του Μητσοτάκη το έχουμε καταλάβει.

Σίγουρα λοιπόν “μπορεί” να προχωρήσει, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, σε απολύσεις στο δημόσιο.

Σίγουρα “μπορεί” να διαλύσει το ασφαλιστικό σύστημα. Εξάλλου δεν το κρύβουν πως είναι φαν του μοντέλου που εφάρμοσε ο δικτάτορας της Χιλής Αουγούστο Πινοσέτ.

Σίγουρα “μπορεί” να πάει την Ελλάδα πίσω: στα χρόνια της παρακμής, της ρεμούλας και της διαπλοκής.

Επίσης, σίγουρα “μπορεί” να διαλύσει το κοινωνικό κράτος και την οικονομία μαζί.

Τέλος, η ΝΔ του Μητσοτάκη “μπορεί” να ξαναφέρει στο προσκήνιο τους φίλους της επιχειρηματίες, εκδότες και εφοπλιστές (σ.σ.: μερικοί από δαύτους είναι και υπόδικοι) που σήμερα ασφυκτιούν από τη νομιμότητα και δυσφορούν από τις αποκαλύψεις για τα ανομήματα τους.

Όλα τα παραπάνω σίγουρα “μπορεί” να τα κάνει και θα τα κάνει η ΝΔ, εφόσον γίνει κυβέρνηση.

Ωστόσο, από πουθενά δεν προκύπτει ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί κι ας φωνασκούν για το αντίθετο, κάθε μέρα, οι… μπάμπηδες και οι… αρούληδες της “ενημέρωσης” για το δήθεν “αέρα νίκης” που έχει ο Μητσοτάκης.

Να προσέξουν μόνο όλοι αυτοί οι μουστερήδες της «δημοσιογραφίας» να μην… κρυώσουν στο τέλος από τον αέρα του Κυριάκου, γιατί τα πραγματικά δεδομένα για τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος άλλα δείχνουν. Περισσότερα αυτή την Κυριακή στο Documento που παρουσιάσει μεγάλη δημοσκόπηση της εταιρείας Voxpop Analysis.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter