Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις αρχές Ιανουαρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις αρχές Ιανουαρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί

Στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να αρχίσει ο εμβολιασμός του πληθυσμού ανακοίνωσε στο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημείωσε ότι «Παρά το γεγονός ότι βλέπουμε κάποιες ενθαρρυντικές ενδείξεις ως προς την αποκλιμάκωση των κρουσμάτων, οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί για να αποφύγουμε την αναζωπύρωση της επιδημίας και να δώσουμε μία ανάσα στα νοσοκομεία μας και στους μαχητές της πρώτης γραμμής”.

Επιπλέον το απόγευμα όπως είπε «θα έχω την ευκαιρία και εγώ να δώσω μία συνέντευξη για να εξηγήσω πιο αναλυτικά το σκεπτικό μας ].

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στις μεταρρυθμίσεις που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση και αφορούν στο νέο πλαίσιο για τις Πρότυπες Προτάσεις έργων που θα παρουσιαστεί από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, στο τελικό σχέδιο αναπτυξιακής μετάβασης των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης, που θα παρουσιαστεί από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας, ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο το οποίο θωρακίζει ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter