Κυριάκος Μητσοτάκης: 150 ευρώ η ψήφος των νέων

Κυριάκος Μητσοτάκης: 150 ευρώ η ψήφος των νέων

Να εξαγοράσει τις ψήφους της νέας γενιάς θέλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε ότι θα «επιβραβεύσει τους 900.000 νέους με προπληρωμένες κάρτες ύψους 150 ευρώ για ταξίδια, ξενοδοχεία και εισιτήρια για δημόσια θεάματα όπως τα θέατρα, κινηματογράους».

Βάφτισε την κάρτα “freedom pass” ή κάρτα ελευθερίας, και θα αφορά τους νέους από 18 με 25 ετών που έχουν κάνει ή θα κάνουν το εμβόλιο. Θα είναι έτοιμη από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα λειτουργεί μέσω εφαρμογής του κινητού και θα αφορά προεπιλεγμένες κατηγορίες δαπανών.

Στις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός έκανε ειδική έκκληση στους νέους να «τσιμπηθούνε για να πάρουν την κάρτα ελευθερίας». Μάλιστα συνόδευσε τις εξαγγελίες του με ειδικό βιντεάκι φτιαγμένο σε αυτό που θεωρούν αισθητική της νέας γενιά.

Σε μία ακόμη «αμερικανιά» ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση μαζί με τους συνεργάτες του από το Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους Άκη Σκέρτσο, Κυριάκο Πιερρακάκη, Χάρη Θεοχάρη, Λίνα Μενδώνη.

Καθώς η κυβέρνηση έχει χάσει την αποδοχή της νέας γενιάς υπήρχε εδώ και δύο μήνες η πληροφορία ότι αναζητούσε τρόπο για να κάνει παροχές στους νέους. Τώρα το συνέδεσε με τον εμβολιασμό.

Προφανώς ο πρωθυπουργός άδραξε την ευκαιρία να βάλει κάμερες και να δείξει το εσωτερικά ανακαινισμένο, από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter