Κυριάκος Μητσοτάκης: Αθώος εκ γενετής

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αθώος εκ γενετής

Και τι δεν ακούσαμε αυτές τις μέρες για τις υποκλοπές από πιστοποιημένους της λίστας Πέτσα και εντεταλμένους της κυβέρνησης. Στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας αλλά και έξω από αυτή, από κάθε μικρόφωνο και κάμερα της ενημέρωσης 108. Δεν έγιναν, έγιναν, φταίει ο Βαξεβάνης, φταίει ο Τσίπρας, φταίει ο Ράμμος, φταίνε τα ρυπαρά δίκτυα, φταίει ο Κοντολέων, φταίει ο Δημητριάδης, φταίει ο ευδαίμων του τυπογραφείου, φταίει ο Χατζηπετρής. Κοινός τόπος όλης αυτής της αφόρητης φλυαρίας που κρυφοκοιτάζει τα ίδια σκονάκια: Δεν φταίει ο Μητσοτάκης. Είναι αθώος ο Μητσοτάκης. Κάτω τα χέρια από τον Μητσοτάκη. Τον Μητσοτάκη και τα μάτια μας.

Ο Μητσοτάκης είχε υπό την ευθύνη και υπό τις φτερούγες του την ΕΥΠ, τους διοικητές και υποδιοικητές της, την εισαγγελέα της, τον επιβλέποντα ανιψιό, τους πράκτορες και εισπράκτορες του Predator. Κήρυξε την επιχείρηση «μαύρο σκοτάδι» στην εξεταστική, στα ΜΜΕ, στη Δικαιοσύνη, στον μακ-Αρειο Πάγο του γνωμοδότη Ντογιάκου. Εβαλε στο στόχαστρο των ρύπων του τον Ράμμο –τον Ράμμο, αν έχετε τον Θεό σας– και άλλα μέλη της ΑΔΑΕ που επιμένουν να υπακούν στις συνταγματικές επιταγές και όχι στις δικές του διαταγές. Εστησε στον τοίχο και μία και δύο και τρεις φορές το Documento και τον εκδότη του με κατηγορίες εσχάτης προδοσίας και κίτρινης λογοδοσίας. Αλλά είναι αθώος. Και ένοχοι όσοι αμφισβητούν την αθωότητά του.

Αθώος, τι δεν καταλαβαίνετε; Γιατί δεν ήξερε τι γινόταν στο πρωθυπουργικό του γραφείο. Γιατί τον ηπάτησε ο πονηρός όφις των ρυπαρών δικτύων. Και όταν έδιωξε δύο από τους αυτουργούς των παρακολουθήσεων, τον Κοντολέοντα και τον Δημητριάδη, προφανώς αυτοί επικαλέστηκαν το απόρρητο και δεν του έδωσαν εξηγήσεις. Οπως δεν του εξήγησε τα πώς και τα γιατί η εισαγγελέας Βλάχου, που ξέπλενε συστηματικά με την ανέλεγκτη υπογραφή της τα ρυπαρά δίκτυα και παραμένει στη θέση της. Για να παραμένει στη θέση του κι ο ίδιος, που πληροφορήθηκε όσα γίνονταν από το Documento και κάποια άλλα ΜΜΕ. Κι έπεσε από τα σύννεφα. Και πέφτοντας κατάφερε να βρει τον ένοχο: τα ρυπαρά δίκτυα!

Οφείλουμε να κατανοήσουμε μια αλήθεια όμως: ο Μητσοτάκης για τον Μητσοτάκη και τα Μητσοτάκια είναι όντως αθώος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε ιδιοκτήτης θεσμών, αρμών και δασμών. Ιδιοκτήτης της χώρας. Είχε και έχει συνεπώς το δικαίωμα να διορίζει τον κηπουρό του στην ιδιόκτητη ΕΥΠ. Να διορίζει τον ανιψιό του διευθυντή στο ιδιόκτητο Μαξίμου. Να κλείνει και να ανοίγει την ιδιόκτητη Βουλή. Να κρυφακούει τους επίδοξους καταπατητές αλλά και τους κολίγους της εξουσίας του. Χωνέψτε το επιτέλους, τα δικαιώματά του ασκούσε όταν τρύπωνε σε ξένα τηλέφωνα. Δεν θα του πει ο κάθε συριζαίος τι θα κάνει με το τσιφλίκι του – την Ελλάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter