Κυριάκος Μητσοτάκης: Μαστροκυριάκο, πιάσε μια Μαλαματίνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μαστροκυριάκο, πιάσε μια Μαλαματίνα

Ελα ρε! Αλλάζει λάμπες, άρα κάτι ξέρει όταν λέει όλα στο φως για τις υποκλοπές. Ξέρει πού είναι οι ασφάλειες στο σπίτι, ενώ εμείς πιστεύαμε ότι ξέρει μόνο που είναι η… άλλη Ασφάλεια. Και επιπλέον κάνει μπάρμπεκιου, ενώ εμείς πιστεύαμε ότι ξέρει μόνο να ψήνει απευθείας αναθέσεις, υποκλοπές και ασυλίες στους τραπεζίτες. Μια τεράστια παρεξήγηση έλαβε τελικά τέλος με αίσιο τρόπο. Ο Μητσοτάκης δεν είναι μόνο Μωυσής, Ηγέτης με ήτα κεφαλαίο, καλός οικογενειάρχης, επιτυχημένος κληρονόμος δεκάδων ακινήτων, χρεοφειλέτης και σύζυγος υπέρκομψης ηγερίας οφσόρ. Αλλά και Μαστροκυριάκος. Λαϊκός, απλός, απέριττος, φίλος με τους ταξιτζήδες της Νέας Υόρκης και όχι μόνο με τους νταβατζήδες της Αθήνας.

«He is one of us». Και να χαμογελάσει επιτέλους το χειλάκι του νοικοκυραίου, που του ήρθαν μαζί με τους λογαριασμούς οι υποκλοπές και τα περίεργα Predators και ο ανεκδιήγητος Αμερικανός που τους φαρμάκωσε παρουσιάζοντας τον πρωθυπουργό τους σαν Μίστερ Μπιν.

Τον έβγαλαν βέβαια στο ραδιόφωνο. Ο Μαστροκυριάκος στην τηλεόραση θα μπατάριζε πολύ επικίνδυνα προς Μίστερ Μπιν. Κάτι εκείνα τα μάτια που καθρεφτίζουν το αριστερό την Αλάσκα και το δεξί την Παταγονία, εκείνα τα χαμόγελα που χρειάζονται φερμουάρ, εκείνος ο κίονας του λαιμού με το σουρεαλιστικό κιονόκρανο για κεφάλι, θα έκαναν την καρικατούρα πιο σίγουρη κι από τον μισθό και τα μπόνους του Στάσση. Ενώ άμα δεν φαίνεται και μόνο ακούγεται, όσο να ’ναι ο κίνδυνος περιορίζεται. Με ένα καλό σενάριο, σε μια χώρα που κι ο Μηταράκης γίνεται ηθοποιός, γιατί να μην παίξει στο θέατρο της Δευτέρας κι ο Μητσοτάκης; Να τον φαντάζεσαι να αλλάζει τη λάμπα στην κουζίνα της οικίας του Βολταίρου; Και μπράβο του, εδώ που τα λέμε. Και τα μπάνια του κάνει και τις παραστάσεις του δίνει και τη Βουλή έχει γραμμένη και το απόρρητο προστατεύει και την Πόλη κυριεύει άμα λάχει. Διότι ο Μητσοτάκης έχει ένα μεγάλο, τεράστιο προτέρημα. Κληρονομικό. Μας έχει όλους γραμμένους, μας θεωρεί τόσο μαλάκες ώστε να το παίζει από το ύψος του γαλαζοαίματου ακόμη και άνθρωπος του λαού, με λάμπες και μπάρμπεκιου. Α! Και μαλώνει με τη Μαρέβα για το κλιματιστικό! Μαστροκυριάκος με τα όλα του. Αν τον πετύχετε πουθενά, μην τον βρίσετε. Φερθείτε του ως λαϊκοί σε λαϊκό: Μαστροκυριάκο, πιάσε μια Μαλαματίνα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter