Κυριάκος Μητσοτάκης: Ούτε κοριός στον κόρφο του!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ούτε κοριός στον κόρφο του!

Τι είναι ο Πήγασος; Ή, κάπως πιο Κολάμπια, Pegasus; Και τι είναι το Predator; Ή, κάπως πιο Αιγάλεω, Θηρευτής; Λογισμικά παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας. Καβαλάει ο έξυπνος άρχων τον Πήγασο και αμολάει το Predator για να γνωρίζει τι λένε, τι κάνουν και τι σχεδιάζουν να κάνουν οι άκαρδοι εχθροί και οι καρδιακοί φίλοι. Αρκεί να έχει μειωμένη συνείδηση και αυξημένα μυστικά κονδύλια και τα συστήματα να είναι στη διάθεσή του. Δεν του ξεφεύγει ούτε βουλευτής ούτε ευρωβουλευτής ούτε Σπίρτζης ούτε Κουκάκης ούτε Βεξεβάνης. Ως ιδιοκτήτης της χώρας έχει όχι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να ξέρει τι τρέχει μεταξύ των υπηκόων του, ιδιαίτερα σε μια εποχή που το κακό παραμονεύει και τη χώρα υπονομεύει.

Ιππευσε λοιπόν τον Πήγασο και αμόλησε το Predator και ο Μητσοτάκης. Δεν κατούρησε στο πηγάδι, χώρα έχει κληρονομήσει κι αυτός. Εξάλλου το ίδιο έκανε κι ο μπαμπάς του στην εποχή του. Αυτός, όμως, πιο μοντέρνος και με τον ρέκτη της πληροφορικής Πιερρακάκη στο πλευρό του, την είχε δεμένη τη δουλειά από δυο μεριές. Η μισή γινόταν με την ιδιωτικοποιημένη ΕΥΠ του Κοντολέοντος και η άλλη μισή με την κρατικοποιημένη συμμορία του χαμαιλέοντος. Ούτε γάτα ούτε ζημιά, σκέφτηκαν οι επιτελείς, οι ανιψιοί και τα σόγια. Αμα η «νόμιμη» παρακολούθηση σταματάει αρχίζει η παράνομη. Και τούμπαλιν. Ετσι ο στόχος παραμένει στόχος, με ή χωρίς την υπογραφή της εντιμότατης εισαγγελέα Βλάχου και του κορεοτροφείου.

Τον έκαναν τσακωτό όμως! Τον πέταξε κάτω ο Πήγασος και τον καταδιώκει απηνώς το Predator. Διότι οι παρακολουθήσεις νέας ή παλιάς τεχνολογίας είναι μια χαρά και χρήσιμες, αρκεί να μη σε τσακώσουν οι

Ωραία χώρα η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη. Η εξεταστική για τις υποκλοπές εμποδίζεται εκ των προτέρων να κάνει μια εξέταση της προκοπής επειδή η πλειοψηφία είναι της ΝΔ, το προεδρείο της ΝΔ και η επίκληση του απορρήτου το τελευταίο οχυρό τους.

Εξάλλου η εξεταστική για τις παρακολουθήσεις θα αρχίσει την Τρίτη με τον διοικητή της ΕΥΠ επί Σαμαρά και τον συνάδελφό του επί Τσίπρα. Είναι να απορεί κανείς, αφού αποφάσισαν μια ιστορική ας πούμε έρευνα, γιατί να μην αναζητήσουν τις παρακολουθήσεις και επί χούντας.

παρακολουθούμενοι. Αν σε τσακώσουν, ούτε κοριός στον κόρφο σου. Θα χάσεις το ΠΑΣΟΚ, θα χάσεις τους πιο ευαίσθητους δικούς σου, θα χάσεις τον βηματισμό σου κάτω από φάπες και ντιρέκτ. Και, το χειρότερο, κάτω από τον φόβο του εισαγγελέα θα χάσει το παρακράτος σου τη συμπαγή ομερτά και θα αρχίσουν να βγαίνουν από τον κήπο του κακού τα φασούλια. Κι ο Σπίρτζης, άρα κι ο Τσίπρας και άλλοι επτά οκτώ βουλευτές και δημοσιογράφοι και πάει λέγοντας. Κι ας είσαι τότε και Κυριάκος, σε περιμένει ο μαύρος λάκκος.

Ωραίο θέαμα πάντως. Το Predator, ο Πήγασος κι ένα μιλιούνι τριχωτοί κοριοί να καταδιώκουν τον Μητσοτάκη. Να τρέχει ο έρμος εντελώς γυμνός, με φύλλο συκής το απόρρητο (!) και να τον κάνει χάζι ο Καραμανλής κι ο Σαμαράς να φωνάζει: Τα ίδια έκανε κι ο Τσίπρας με τον Πιτσιόρλα. Που είναι το τελευταίο σκαλοπάτι του ξεπεσμού του, όπως καταλαβαίνετε: Είμαι ίδιος με τον Τσίπρα! Και να άδει σύσσωμη η αντιπολίτευση, εκτός βέβαια του Βελόπουλου: Αχ Μητσοτάκη, Μητσοτάκη, ξύλο που θα το φας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter