Κυριάκος Μητσοτάκης: Σφάλμα ολκής στην ομιλία του για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σφάλμα ολκής στην ομιλία του για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Έσπευσε να αλλάξει την επίσημη απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του πρωθυπουργού το Μέγαρο Μαξίμου, όταν οι παρευρισκόμενοι συνειδητοποίησαν, τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα γεγονότα των αυξημένων κακοποιήσεων των παιδιών.

Στην εκδήλωση της Βουλής για την ευρωπαϊκή ημέρα για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση και τη σεξουαλική κακοποίηση, ο πρωθυπουργός μέσω απερισκεψίας που σίγουρα εκθέτει, ανέφερε ότι «το στερεότυπο του αγνώστου που προσφέρει καραμέλες στα παιδιά για να τα κακοποιήσει δεν ανταποκρίνεται δυστυχώς στην πραγματικότητα και στα στατιστικά στοιχεία» με αποτέλεσμα από την κυβέρνηση να σπεύσουν να αλλάξουν την επίσημη απομαγνητοφώνηση, καθώς η λέξη «δυστυχώς» προκάλεσε αμηχανία.

Η ατυχής τοποθέτηση της δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα στην επίσημη απομαγνητοφώνηση που έστειλε στα ΜΜΕ και ανέβασε στο primeminister.gr, φρόντισε να αφαιρέσει το «δυστυχώς». Ωστόσο το κακό, δυστυχώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ήδη γίνει.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter