Κυριάκος: Ο «οδοστρωτήρας που σαρώνει τα εμπόδια της επιχειρηματικότητας» (Video)

Κυριάκος: Ο «οδοστρωτήρας που σαρώνει τα εμπόδια της επιχειρηματικότητας» (Video)

Κυριάκος ο «οδοστρωτήρας» που σαρώνει τα εμπόδια της επιχειρηματικότητας. Ως τέτοιος εμφανίστηκε σε συνομιλία του με επιχειρηματίες της Κω ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

«Να σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα» λέει, σε μια αποστροφή του λόγου του, μετά τις τοποθετήσεις επιχειρηματιών της περιοχής που ανέλυαν τις θέσεις τους. 

Μάλιστα, ένας από τους επιχειρηματίες… διεκδικεί επταήμερο εργασίας, λέγοντας: Εφταήμερο εργασίας όχι ο εκβιασμός που γίνεται από τους ελέγχους εδώ πέρα, και όχι εξαήμερο, εφταήμερο. Απαιτούμε να γίνει πιο εύκολο, πιο ευέλικτο το θέμα των 7 ημερών και όχι να επικρέμεται η σπάθη των προστίμων.

Λέει κι άλλο ο Κυριάκος, αναφερόμενος στο θέμα των συλλογικών συμβάσεων: Δεν πρέπει να μπλέξουμε στα χωράφια των εργαζόμενων και των επιχειρηματιών οι οποίοι έχουν συμφωνήσει τι είναι καλό για τους ίδιους, αναφέρει, μεταξύ άλλων…

Το μονταρισμένο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, και περιέχει και τις παραπάνω ατάκες είναι ίσως μια απάντηση στα όσα λέει ο κύριος Μητσοτάκης όταν του λένε για την κρυφή ατζέντα που θα πλήξει τα κεκτημένα των εργαζομένων. 

https://www.facebook.com/nanopoulosdion/videos/324321925165222/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter