Κυριάκος ο πολιτικός γυρολόγος

Κυριάκος ο πολιτικός γυρολόγος

Τα όρη και τα βουνά έχει πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για άμεση “δημοσιογραφική ενημέρωση” των πολιτών με fake news, αφού τα ψέματα αρκετών φιλικών του ΜΜΕ και σελίδων δεν φτάνουν, ελπίζοντας σε ψηφαλάκια.

Έτσι πέρασε και από την Πρέβεζα όπου είπε:

  • Φαίνεται η ένοχη βιασύνη του κ. Τσίπρα να κλείσει όπως-όπως το θέμα της πΓΔΜ, πριν έλθει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία.

Εννοεί, να το κλείσει γιατί μετά εμείς δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε (αν έρθουμε στην εξουσία) αφού λέμε ήδη ψέματα και συμφωνούμε.

  • Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς επιτήρησης αυστηρό και το πιο ανησυχητικό είναι ότι αδυνατεί να δανειστεί όπως η Κύπρος και η Πορτογαλία.

Ξέχασε να πει πως οι χώρες αυτές βγήκαν εδώ και καιρό από τα μνημόνια και πως η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη να δανειστεί τώρα, αφού έχει μαξιλαράκι ρευστότητας 26-27 δισ. Επίσης ξέχασε να πει, πως είναι ο μόνος “Ευρωπαίος” πολιτικός που έχει την άποψη αυτή…

  • Δεν πρέπει να το ξεχνάμε, εμείς δίνουμε μεγάλο αγώνα να μην εφαρμοστεί η περικοπή των συντάξεων.

Εδώ γελάς γιατί ο ίδιος έλεγε πως είναι αναγκαία η περικοπή των συντάξεων και παρακαλούσε έξω να μην κάνουν το χατίρι του Τσίπρα…

  • Φόροι και εισφορές πνίγουν την ανάπτυξη, εμποδίζουν την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Εννοεί την ανάπτυξη όπως την είδαμε στο success story του Σαμαρά ή τους φόρους στους οποίους οι ίδιοι συνηγορούσαν; Μήπως εννοεί πως με μια offshore γλιτώνεις τους φόρους;

  • Ξέρετε καλά ότι και η αποκλιμάκωση της ανεργίας οφείλεται στο γεγονός ότι πάρα πολλοί νέοι έχουν φύγει στο εξωτερικό και άλλοι τόσοι βρίσκουν θέσεις στα 4ωρα -δουλεύουν πολύ συχνά 8 ώρες και πληρώνονται για 4 ώρες.

Ναι, ξεχνάμε την ανεργία του 30+%. Ξεχνάμε τις συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων και τη φυγή των νέων στο εξωτερικό. Λογικά, αυτά για τον Κυριάκο έγιναν επί… ΣΥΡΙΖΑ! Ξεχνάμε την ευέλικτη εργασία που θέλουν τα νεοφιλελεύθερα κοράκια ή την μη αύξηση του κατώτατου μισθού.

  • Και βέβαια, οι τράπεζες κλυδωνίζονται ξανά μετά την λαίλαπα του 2015.

Είναι γνωστή η “πολιτική της κρίσης” που συχνά προκαλείς άμεσα ή έμμεσα στο εξωτερικό για να την εισπράξεις μικροκομματικά στο εσωτερικό, ποντάροντας στην αποτυχία, μόνον και μόνο για να γίνει πρωθυπουργός!

  • Το Δημόσιο είναι παρατημένο και παραδομένο σε ρουσφέτια και κομματικούς πελάτες

Εδώ δεν είναι να γελάς… πέφτεις στα πατώματα μετά από τα έργα και τις ημέρες των ημετέρων επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έτρωγαν με δέκα μασέλες! 

  • Όσα συμβαίνουν στην Μόρια και στην Σάμο και στα υπόλοιπα hot spots του Ανατολικού Αιγαίου, αποτελούν το «θλιβερό σύμβολο της αποτυχίας αλλά και της αδιαφάνειας στο Μεταναστευτικό.

Σωστά, γιατί επί ΝΔ οι μετανάστες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Για να μην πούμε πως αυτό που θέλουν είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή απλά να σταματάνε τα σκάφη και ο «Θεός βοηθός».

Μετά από όλα αυτά, δεν αρκεί να πεις «κοίτα ποιος μιλάει»…

Αρκεί να δεις διαχρονικά πόσα αντιφατικά και ψέματα έχουν πει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter