Κυριάκος: Όποιος δε θέλει, φεύγει….

Κυριάκος: Όποιος δε θέλει, φεύγει….

“Όποιος δε μπορεί , δε θέλει να ακολουθήσει, νιώθει ότι πρέπει να συμβιβαστεί με την τυχοδωκτική ομάδα που κυβερνά θα μείνει πίσω” διαμήνυσε ο Κ.Μητσοτάκης στους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ, στην εναρκτήρια ομιλία του κατά τη συνεδρίαση των Τομεαρχών του κόμματος.

Μια ομιλία κατά την οποία ο κ.Μητσοτάκης κυρίως απευθύνθηκε στο εσωτερικό του κόμματός του, απαντώντας εμμέσως στις ενστάσεις που δέχεται εκ των έσω για τις αντιπολιτευτικές πρακτικές που προωθεί.

Επιτιθέμενος με σφοδρότητα κατά του Πρωθυπουργού, ουσιαστικά στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας αναλώθηκε στο να εξηγήσει στο κομματικό του ακροατήριο τους λόγους για τους οποίους προκρίνει σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή.

 Παράλληλα, απευθυνόμενος στο θυμικό των στελεχών και ψηφοφόρων της ΝΔ , υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση ήταν το κόμμα που είχε χαράξει διαχωριστική γραμμή απέναντι στις κυβερνήσεις της ΝΔ, προτρέποντας ακόμη και στη μη πληρωμή φόρων.

Αρχικά ο Πρόεδρος της ΝΔ ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, την κατηγόρησε ότι οδηγεί τη χώρα σε ένα τέταρτο μνημόνιο και απέδωσε στον κ.Τσίπρα ανικανότητα και ιδεοληψία.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε απάντηση όσων εκείνος είπε σε ομιλία του σε κομματικά στελέχη.

«Την απόλυτη αφοσίωσή του στην υπεράσπιση των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών επέδειξε ο πρόεδρος της Κυρ. Μητσοτάκης», σημειώνει το κυβερνών κόμμα και συμπληρώνει: «Στην ομιλία του στα στελέχη του κόμματος του, ο επικεφαλής της ΝΔ ισχυρίστηκε πως την ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης έχει η κυβέρνηση και όχι αυτοί που θέτουν, από την πρώτη στιγμή της έναρξης των διαπραγματεύσεων, παράλογες απαιτήσεις».

Όμως, συνεχίζει, «δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυρ. Μητσοτάκης στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού -“παλιά μου τέχνη κόσκινο” για τον επικεφαλής της ΝΔ. Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από κάποιον που πηγαίνει στο Βερολίνο για να παρουσιάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και να ζητήσει εκλογές;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter