Μήνυμα για τους επιτυχόντες

Κυριάκος: Σας συγχαίρω - Έγνοια μου να σπουδάσετε σε οργανωμένα και σύγχρονα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Μήνυμα προς όσους πέτυχαν σε σχολές, αλλά και προς όσους δεν θα σπουδάσουν, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, τονίζοντας πως στόχος του είναι μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους.

Στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει προς τα παιδιά που μπήκαν σε σχολές, πως ξεκινά σήμερα μία νέα περίοδος στη ζωή τους, συγχαίροντάς τα, τόσο αυτά, όσο και τις οικογένειες και τους καθηγητές τους, που στάθηκαν στο πλάι τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

«Για πολλούς από σας ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος στη ζωή σας. Σας συγχαίρω, μαζί με τις οικογένειές σας και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πλάι σας, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Στα φοιτητικά σας χρόνια θα ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες. Εύχομαι να τα χαρείτε με κάθε τρόπο. Να αποκτήσετε γνώσεις, ερεθίσματα, παραστάσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας και θα σας δώσουν εργαλεία για να προχωρήσετε όπως θέλετε στη ζωή σας.

Δική μου έγνοια είναι να σπουδάσετε σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ σύγχρονα, οργανωμένα, λειτουργικά, που θα δίνουν πτυχία με αξία και αντίκρισμα στην πραγματική ζωή» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και σε όσα παιδιά δεν θα σπουδάσουν, αλλά θα μπουν από τώρα στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

«Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους. Που δίνει δουλειές. Που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, όποιες και αν είναι αυτές.

Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Αυτό που περισσότερο μετράει είναι η όρεξη, το πείσμα, η εργατικότητα, η φιλοδοξία.

Δικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπου η ελπίδα είναι ζωντανή, όπου οι Έλληνες -ιδίως οι νέοι- μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Καλή συνέχεια σε όλους» κατέληξε στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.