Κυριάκος: Tο ένα χέρι στο μυστρί, το άλλο πού; (Photos+Video)

Κυριάκος: Tο ένα χέρι στο μυστρί, το άλλο πού; (Photos+Video)

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ασφαλώς το πρόσωπο της ημέρας χθες κατά την τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι Ηρακλείου.

Περιστοιχισμένος από πλήθος ανθρώπων που έσπευσαν να δουν τι θα ανακοινώσει για την πορεία των έργων αλλά και να τον θαυμάσουν να εγκαινιάζει το μεγάλο αυτό έργο που από χρόνια έχει ανάγκη η Κρήτη.

Βέβαια τον θαύμασαν και για τις γνώσεις του όσον αφορά στην οικοδομική… τέχνη. Πολλοί στα νιάτα τους έχουν αναγκαστεί να κάνουν και κανένα μεροκάματο στην οικοδομή για το χαρτζιλίκι τους, για τις σπουδές τους ή ακόμα και για τα προς το ζην τους. Κάποιοι όμως είχαν εξασφαλισμένο το μέλλον τους. Με σπουδές ακριβές που υπόσχονταν ένα “λαμπρό” μέλλον. Όπως στο Χάρβαρντ, για παράδειγμα. 

Πώς λοιπόν ο πρωθυπουργός μας να ξέρει να χειρίζεται το μυστρί. Πώς να ξέρει ότι όταν ανακατεύεσαι με τις λάσπες το ένα χέρι δεν μπορεί να είναι στην… τσέπη, όπως έπραξε ο ίδιος και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες αλλά και το σχετικό βίντεο. Αλλά αυτή η κίνηση του βγήκε του Κυριάκου προφανώς από… αμηχανία. Ούτε και πρόκειται να ξαναπιάσει… μυστρί -ή φτυάρι πολύ περισσότερο- στη ζωή του. Εκτός και αν προλάβει κάποια άλλη ανάλογη τελετή θεμελίωσης…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter