Κυριάκος Βελόπουλος: Are you talking to me?

Κυριάκος Βελόπουλος: Are you talking to me?

Ολα τα ’χει ο Βελόπουλος. Και φωτογένεια και λιπαρή ευγένεια και ελληνοπρεπή –αν και ξυρισμένα– γένια. Και χτένια, βεβαίως, προσοδοφόρα, όπως προς πώληση προϊόντα εκ Θεού συνήθως κατελθόντα, άκρως ανιόντα. Και σάρισα με μακεδονικό ντουλαμά. Και εθνική, φυλετική, αρχαιοελληνική ευφράδεια, που έπεισε ουκ ολίγα από τα ορφανά της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στο εθνικό ορφανοτροφείο αγκυλωτών ψυχών που ίδρυσε. Υπό την επωνυμία Λύση και δη Ελληνική. Να το ακούνε ο καταναλωτής κηραλοιφών και σκευασμάτων κατά της Covid, ο αναγνώστης χειρόγραφων επιστολών του Ιησού –ό,τι πάρεις 100 ευρώ– και ο τρομαγμένος από το απειλητικό κύμα των «λαθραίων» και να ευγνωμονούν τον θεό της Ελλάδας. Μας πήρε τον Μιχαλολιάκο αλλά μας έδωσε τον Βελόπουλο.

Τελευταία μας προέκυψε και κάτι σαν τον πιστολέρο ταξιτζή του Σκορσέζε: «Are you talking to me?». Το DNA του ακροδεξιού, που όταν οσμίζεται αίμα τρέχει σαν μύγα να τραφεί, μίλησε. Με αφορμή το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο μάγος των κηραλοιφών ξιφούλκησε κατά των Τούρκων, των Βορειομακεδόνων, των Βουλγάρων, των Αλβανών, των μεταναστών, των πάσης φύσεως εχθρών του ανάδελφου έθνους μας. Με λογοδιάρροια και απαιτήσεις που σκοπός τους είναι να προκαλέσουν ρίγη συγκινήσεως σε όλες τις φαιές καρδιές. Δώστε όπλα στον λαό. Κάθε σπίτι και το κουμπούρι του, κάθε νοικοκύρης και το Magnum του, κάθε νοικοκυρά και την Beretta της. Ελευθερώστε τον μπάτσο από τους κανονισμούς που τον εμποδίζουν να πυροβολεί κατά βούληση. Στον τοίχο όλα τα καθάρματα! Θάνατος και λίγο τους είναι.

Μιλάει στις ψυχές ο άνθρωπος. Αλλά ο θεός που του ανέθεσε όσα του ανέθεσε τον αδίκησε. Στον Μιχαλολιάκο έδωσε την αρμόζουσα διαταραγμένη μορφή φίρερ. Στους Λαγούς, τους Παππάδες και τους Κασιδιάρηδες το εωσφορικό μούτρο του πρόθυμου δολοφόνου. Ακόμη και στον Πλεύρη μπαμπά έδωσε την παγερή μορφή Μανιαδάκη. Να τον βλέπεις και να σε πηγαίνει… μουρουνόλαδο. Αλλά στον Βελόπουλο φόρεσε τη φάτσα εκείνων που κάποτε πουλούσαν στους βλάχους στον Βαρδάρη καθαρό νεράκι ως ελιξίριο για να ρίχνουν τις γυναίκες. Ή εκείνων που πουλούν παραθαλάσσια οικόπεδα μες στη θάλασσα. Μια μορφή που μυρίζει φτηνή απάτη δηλαδή. Πώς να πείσει έτσι ότι είναι απόγονος του Μεγαλέξανδρου, ακρίτας του ελληνισμού και θρησκευόμενος μέχρι σεισμού;

Κι όμως κι όμως. Ο μη ακροδεξιός πρώτος τον λίθο βαλέτω. Διότι ο λαός των εθνικοφρόνων, των «εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά…», «εγώ δεν είμαι ακροδεξιός αλλά…» τον τίμησε με το παραπάνω. Και τον έστειλε στη Βουλή μαζί με μια διμοιρία βουλευτών. Ως Ελληνική Λύση ανάγκης, μιας και οι άλλοι λεβέντες βρίσκονται πίσω από της φυλακής τα σίδερα; Ως νέο αστέρι της θρησκείας και της πατρίδας; Ως αυτουργό κηραλοιφών και θείων επιστολών; Ως επενδυτή της βλακείας; Ως όλα αυτά μάλλον. Βοήθειά μας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter