Κύριε Καιρίδη, τους σφουγγοκωλάριους αναζητήστε τους στο περιβάλλον σας

Κύριε Καιρίδη, τους σφουγγοκωλάριους αναζητήστε τους στο περιβάλλον σας

Χθες βράδυ, στο Kontra Channel, o Δημήτρης Καιρίδης, ως καθηγητής που έχει διδάξει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού όπως μας πληροφόρησε, αναρωτήθηκε σκωπτικά αν βρίσκομαι υπό καθεστώς τρομοκρατίας από τον εργοδότη μου κι γι’ αυτό εξαπέλυσα αήθη, όπως είπε, επίθεση στον Μητσοτάκη.

Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τ’ αλλότρια. Ας είναι ενήμερος όμως, και αυτός και ο πρωθυπουργός αυτής της μικρής βαλκανικής επαρχίας, που περιφέρεται στο εξωτερικό και αντί ν’ απολογείται για τα αποτελέσματα της πολιτικής του, συκοφαντεί εργαζόμενους, ενώ δεν έχει τολμήσει ποτέ ν’ απαντήσει στο ρεπορτάζ τους, ότι στα σχεδόν 14 χρόνια που ασκώ τη δημοσιογραφία, η ηθική και η αξιοπρέπειά μου δεν τέθηκαν υπό διαπραγμάτευση.

Δεν υπήρξα ποτέ υπό καθεστώς τρομοκρατίας και δεν αντιμετώπισα την εργασία μου ως μέσο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων οποιουδήποτε. Ούτε τώρα που εργάζομαι στο Documento, ούτε όταν εργάστηκα στον ΣΚΑΪ, ούτε πουθενά. Κρίνομαι για ό,τι γράφω και λέω καθημερινά. Για το δικό μου ρεπορτάζ και τη δική μου άποψη. Σε αντίθεση με τον κ. Καιρίδη που στο πρόσωπό μου προσέβαλε ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κλάδο, δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να υποστηρίξω κανέναν, παρά μόνο την εργασία μου και το ρεπορτάζ μου.

Όσο κι αν σε ορισμένους προκαλεί εντύπωση, δεν έγινα και δεν πρόκειται να γίνω σφουγγοκωλάριος κανενός. Ούτε εργοδότη, ούτε πολιτικού. Τα στεγανά, τους τρομοκρατημένους εργαζόμενους και τα παντός είδους τσιράκια, να τα αναζητήσει αλλού λοιπόν. Στο περιβάλλον του και ίσως στον καθρέφτη του, αλλά όχι σ’ εμένα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στον τηλεοπτικό «αέρα» για Βαξεβάνη: Αήθης επίθεση Καιρίδη κατά δημοσιογράφου του Documento (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter