Κύριε Μητσοτάκη εμείς θα εξηγήσουμε, εσείς θα καταλάβετε;

Κύριε Μητσοτάκη εμείς θα εξηγήσουμε, εσείς θα καταλάβετε;

Απορίες είχε ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τις αποκαλύψεις του Documento για τη Novartis, μιλώντας στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Είπε συγκεκριμένα “Πώς εξηγείται ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα, εργαλείο κυβερνητικής προπαγάνδας και λάσπης, να προαναγγέλλει, πριν από ένα χρόνο, το θέμα «εμπλοκής» πρώην Πρωθυπουργού στην υπόθεση Novartis και αυτό έγινε προσέξτε έντεκα μήνες πριν καταθέσει σχετικά ο προστατευόμενος μάρτυρας; Είναι η ίδια εφημερίδα, θυμίζω, που είχε βάλει στο στόχαστρο την προηγούμενη εισαγγελέα διαφθοράς που χειριζόταν την υπόθεση”.

Να λύσουμε την απορία του κυρίου Μητσοτάκη λοιπόν. Είχαμε πληροφορίες, για τον ίδιο λόγο που αποκαλύψαμε την offshore της συζύγου σας ένα χρόνο πριν τις ανακοινώσεις των Paradise Papers. Για τον ίδιο λόγο που ανακαλύψαμε το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, πάλι της συζύγου σας, για το οποίο μάλιστα ψευδώς δηλώνετε στη δήλωση πόθεν έσχες ότι είναι με δάνειο. Για τον ίδιο λόγο που ανακαλύψαμε πως δεν είχατε πληρώσει ούτε ευρώ τσακιστό στο δάνειο του ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ και για τον ίδιο λόγο που ανακαλύψαμε τα δωράκια σας από τη Siemens και τις γειτνιάσεις κάθε είδους με τον Χριστοφοράκο. Γιατί είμαστε καλοί δημοσιογράφοι. Αν μάλιστα διαβάζατε Documento αντί να παθαίνετε αποπληξία όταν το αντικρίζετε, θα ξέρατε πως η αποκάλυψη για την εμπλοκή πρωθυπουργού στο σκάνδαλο, συνοδευόταν από βίντεο της Novartis στο οποίο ο ίδιος ο Κ. Φρουζής της Novartis, αποκαλύπτει ποιοι πολιτικοί τους βοηθούν. Το βίντεο αυτό το πήραμε από εργαζόμενο της Novartis. Την προηγούμενη Εισαγγελέα Διαφθοράς δεν την είχαμε βάλει στο στόχαστρο, απλώς δημοσιεύσαμε επιστολή Ανακρίτριας που της καταλόγιζε πως απέκρυψε στοιχεία της δικογραφίας Παπαντωνίου-Λιακουνάκου. Αν θυμάστε η ίδια Εισαγγελέας, είχε πει πως στο σκάνδαλο Novartis εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα. Ασπάζεστε αυτά που είπε ή παραγγέλνετε αλά καρτ; Κατανοώντας τον πόνο σας και την ιδιοτέλειά σας σε όσα λέτε, αφού σας έχουμε κάνει τη ζωή πατίνι και δεν μπορείτε να σταθείτε ούτε στο κόμμα σας, είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε άλλη σας απορία. Ευχόμαστε να καταλάβετε κιόλας.

Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter