Κύριε Μητσοτάκη, τι θα κάνετε με τον «άριστο» κύριο Διαματάρη;

Κύριε Μητσοτάκη, τι θα κάνετε με τον «άριστο» κύριο Διαματάρη;

Έχουν περάσει μερικές ημέρες από την αποκάλυψη ομογενειακής ιστοσελίδας ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης δεν διαθέτει πανεπιστημιακό τίτλο από το Columbia, κάτι που αναφέρει στο βιογραφικό του, και αρκετές ώρες από τότε που ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν έχει πανεπιστημιακό τίτλο, αλλά από το Μέγαρο Μαξίμου δεν υπάρχει ουδεμία αντίδραση.

Ο περί ου λόγος υφυπουργός, ο οποίος ας σημειωθεί όπως έχει αποκαλύψει το Documento, είναι και CEO της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» και δεν έχει παραιτηθεί από τον Ιούλιο που συμμετέχει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, βρίσκεται πλέον πολλαπλώς εκτεθειμένος. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ομογένεια την οποία τόσα χρόνια κορόιδευε υποστηρίζοντας ότι είναι απόφοιτος του φημισμένου πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Και καλά ο Διαματάρης έπαιξε το παιγνίδι του πιστεύοντας ότι δεν θα αποκαλυφθεί. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όμως που τον συμπεριέλαβε την κυβέρνησή του ως άριστο εκπρόσωπο της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, τι έχει να πει;

Δεν είναι μάλιστα η μόνη άστοχη επιλογή του πρωθυπουργού. Ο νέος διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέοντας, τον οποίο μετά βαΐων και κλάδων εγκατέστησε η κυβέρνηση, αποδείχτηκε ότι όχι μόνο δεν είναι κάτοχος κάποιου πανεπιστημιακού τίτλου αλλά πέρασε και στη Βουλή τον ορισμό της φωτογραφικής τροπολογίας με την οποία επανακαθόρισε τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει κάποιος προκειμένου να ηγηθεί της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της χώρας.

Μην θυμίσουμε και πολλές άλλες περιπτώσεις όπως ο διοικητής του ΟΑΕΔ ο οποίος δεν έχει αναγνωρισμένο πτυχίο στην Ελλάδα, ή για τα διάφορα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που τοποθετήθηκαν σε θέσεις διοικητών νοσοκομείων τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το αντικείμενο.

Η περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών είναι από τις πιο τρανταχτές. Από την ημέρα του σχηματισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία είχε επικεντρώσει την κριτική της στα θέματα της αριστείας και διαλαλούσε ότι όταν θα σχηματίσει κυβέρνηση θα συμπεριλάβει τους άριστους των αρίστων.

Τώρα που οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και αντί ο πρωθυπουργός να έχει την τόλμη να αποπέμψει πάραυτα τον υφυπουργό του, όταν μάλιστα ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν υπάρχει πανεπιστημιακός τίτλος, συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Και όχι μόνο αυτό αλλά κάποιοι πολύ πονηροί εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου θέλοντας να παραπλανήσουν τους πολίτες άλλαξαν άρον άρον το «Ολοκλήρωσε τις σπουδές του λαμβάνοντας MBA από το Columbia University» σε «Παρακολούθησε μαθήματα στο Columbia University» στο http://government.gov.gr/kivernisi/’. Αλλά δυστυχώς για αυτούς αλλά και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό το internet έχει μνήμη και δεν ξεχνά.

Όταν η καθαρίστρια δήλωσε ανακριβώς ότι αντί για την πέμπτη είχε τελειώσει την έκτη Δημοτικού εκδιώχτηκε κακή κακώς από το δημόσιο, το δικαστήριο την καταδίκασε σε 10 χρόνια φυλακή και τα κοράκια της «αριστείας» έπεσαν να την φάνε.

Τώρα κύριε Μητσοτάκη τι πρέπει να κάνετε με τον «άριστο» υφυπουργό σας;

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter