Κύριε Οικονόμου είναι αλήθεια ότι σας είχε ενημερώσει η Europol για την έλευση των Κροατών χούλιγκαν;

Κύριε Οικονόμου είναι αλήθεια ότι σας είχε ενημερώσει η Europol για την έλευση των Κροατών χούλιγκαν;

Ενημέρωση από τη Europol σχετικά με την έλευση Κροατών χούλιγκαν φέρεται να είχε λάβει επισήμως η ΕΛ.ΑΣ τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του documentonews.gr. Κάτι που εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τις εγκληματικές ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ για όσα πρωτοφανή συνέβησαν χθες με τους Κροάτες χούλιγκαν να αλωνίζουν ανενόχλητοι στην ελληνική επικράτεια επί ώρες και να φτάνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα άγρια επεισόδια από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Video)

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ενημέρωση από τη Europol προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ ήταν αναλυτική και περιείχε λεπτομέρειες για την έλευση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρά το γεγονός ότι η UEFA είχε απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών.

Ωστόσο, όπως φάνηκε η ΕΛ.ΑΣ όχι μόνο δεν μερίμνησε, προκειμένου να αποφευχθούν τα όσα συνέβησαν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια με ένα νεαρό οπαδό της ΑΕΚ να πέφτει νεκρό, αλλά στάθηκε ως απλός παρατηρητής.

Οι Κροάτες χούλιγκαν διέσχισαν την ελληνική επικράτεια ανενόχλητοι με αυτοκινητοπομπή και έφτασαν στην Αθήνα. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι Κροάτες χούλιγκαν εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια, και τους έθεσαν σε «διακριτική παρακολούθηση».

Στη συνέχεια όμως, τους «έχασαν» διότι οι Κροάτες φέρονται να έδρασαν διαρρέουν από την ΕΛ.ΑΣ με… «οργανωμένο σχέδιο». Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αττική Οδό η αυτοκινητοπομπή «έσπασε» και οι χούλιγκαν κατευθύνθηκαν στο σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη. Από εκεί κατευθύνθηκαν πεζοί προς τη Νέα Φιλαδέλφεια μαζί με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Είναι εντυπωσιακό ότι η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να χάσει από τη «διακριτική παρακολούθηση» περί τους 200 οπαδούς, την πορεία των οποίων ώρες πριν είχαν καταγράψει σε βίντεο από την εθνική οδό πολίτες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter