Κύριε Χρυσοχοΐδη συνοδεύεται από αστυνομικό όχημα με φάρους ο Γ. Κουρτάκης;

Κύριε Χρυσοχοΐδη συνοδεύεται από αστυνομικό όχημα με φάρους ο Γ. Κουρτάκης;

Εξαιρετικά σοβαρά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά από δημοσίευμα του newsbreak.gr το οποίο αναφέρει ότι την Τρίτη το πρωί, Βασ. Σοφίας, οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο είδαν ένα συνοδευτικό αυτοκίνητο με αναμμένους μπλε φάρους μπρος – πίσω (προφανώς της αστυνομίας), να συνοδεύουν τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

Άραγε κ. Χρυσοχοΐδη αυτό το δημοσίευμα ισχύει; 

Το δημοσίευμα του newsbreak.gr

Άφωνοι έμειναν σήμερα το πρωί οι οδηγοί στη Βασιλίσσης Σοφίας βλέποντας συνοδευτικό αυτοκίνητο με αναμμένους μπλε φάρους μπρος – πίσω, να συνοδεύουν τον Γιάννη Κουρτάκη!

Πραγματικά δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς επειδή ο δρόμος ήταν άδειος περίμεναν να δουν κάποιο επίσημο πρόσωπο και όχι έναν εκδότη εβδομαδιαίου εντύπου χαμηλής κυκλοφορίας.

Τα ερωτήματα λοιπόν στον κύριο Χρυσοχοΐδη είναι συντριπτικά και αυτονόητα. Πως είναι δυνατόν κύριε Χρυσοχοΐδη την ώρα που η Ελλάδα έχει μεταβληθεί σε φαρ ουέστ και οι πολίτες απαιτούν αστυνόμευση, αλλά αστυνομικοί δεν υπάρχουν, να κυκλοφορεί ο κύριος Κουρτάκης με συνοδευτικό προφανώς της αστυνομίας; Και λέμε προφανώς, διότι θεωρούμε αδιανόητο να συντελείται αντιποίηση αρχής μέρα μεσημέρι στον πιο κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας.

Σας περισσεύουν αστυνομικοί κύριε Χρυσοχοΐδη; Λύσατέ την μάστιγα της εγκληματικότητας και αρχίζετε και μοιράζεται συνοδευτικά με φάρους δεξιά και αριστερά; Ποιον υπηρετείτε στα αλήθεια κύριε Χρυσοχοΐδη; Τον λαό, η εκδοτικά συμφέροντα;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter