Κύριε Χρυσοχοΐδη τι σας συνδέει με τον manager της Τζούλιας;

Κύριε Χρυσοχοΐδη τι σας συνδέει με τον manager της Τζούλιας;

Και ο πολίτης σηκώνει τα χέρια του αφού βέβαια δεν μπορεί να καταλάβει τι μπορεί να συμβαίνει στην κοινωνία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Την ώρα που έχει αφαιρεθεί η προσωπική φρουρά από δεκάδες άτομα και δημοσιογράφους που πράγματι διακινδυνεύουν και η ζωή τους μπορεί να τίθεται σε κίνδυνο πολλά ερωτηματικά τίθενται από τα έργα και τις ημέρες του πολιτικού «υφιστάμενου» του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αντίθετα και ενώ όλη η κοινωνία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση τόσο λόγω της πανδημίας όσο και λόγω της οικονομικής καταστροφής που συντελείται, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διαθέτει μέσω πολλών αστυνομικών τμημάτων πολυπληθή «προστασία» σε περιπολικά και άνδρες της ασφάλειας, όπως και σε θωρακισμένο τζιπ (BMW X5) στον Μένιο Φουρθιώτη, πρώην manager της Τζούλιας Αλεξανδράτου, τηλεπερσόνας αλλά και ιδιοκτήτη ανύπαρκτης ιστοσελίδας που έλαβε χρήματα της λίστας Πέτσα.

Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο η κυβέρνηση δια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη προστατεύει τόσο τον Μένιο Φουρθιώτη, διαθέτοντας οχήματα, άνδρες, επιχειρησιακά σχέδια αλλά και τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Ακόμα πιο ουσιαστικά ερωτήματα αν σκεφτεί κανείς πως δεν θέλουν να γίνει γνωστό.

Οπότε σε κάθε λογικό άνθρωπο δημιουργείται ένα απλό και ξεκάθαρο ερώτημα:

Κύριε Χρυσοχοΐδη τι σας συνδέει με τον manager της Τζούλιας;

 

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση: Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter