Κύρτσος: Αριστείο αυταρχισμού στον Μητσοτάκη – Ξεπερνάει τον Όρμπαν

Κύρτσος: Αριστείο αυταρχισμού στον Μητσοτάκη – Ξεπερνάει τον Όρμπαν

Στη σύγκριση του έλληνα πρωθυπουργού με τον ούγγρο ομόλογό του προχώρησε ο Γιώργος Κύρτσος από την πλατφόρμα του twitter.

Μπορεί οι τακτικές των δύο ευρωπαίων πρωθυπουργών να είναι συγκρίσιμες σε ότι αφορά στην καταστρατήγηση του κράτους δικαίου, του ελέγχου στα μέσα ενημέρωσης, του κλίματος λογοκρισίας, διαφθοράς και αυταρχισμού που έχουν καλλιεργήσει ωστόσο ο δικός μας φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον ούγγρο ομόλογό του σε ότι αφορά στην αύξηση της ακρίβειας, του πληθωρισμού αλλά και στη λήψη μέτρων που συντελούν  στη φτωχοποίηση της μεγαλύτερης μερίδας της κοινωνίας, όπως αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς ο Κύρτσος στο tweet του.

«Ο Μητσοτάκης μιμείται,ξεπερνάει τον Ορμπαν, σε αυταρχισμό και παραβιάσεις κανόνων κράτους δικαίου, όχι όμως στην ενεργειακή,φορολογική πολιτική», υπογραμμίζει ο ευρωβουλευτής τονίζοντας την αδιαφορία του πρωθυπουργού απέναντι στην πρωτογενή κοινωνική ανάγκη για αξιοπρεπή διαβίωση.  «Στην Ουγγαρία το λίτρο της αμόλυβδης στα 1,3 ευρώ, στην Ελλάδα στα 2,3 ευρώ. Τον Μητσοτάκη ενδιαφέρει ο έλεγχος όχι η αγοραστική δύναμη των πολιτών», προσθέτει προβληματίζοντας γύρω από τον αυταρχισμό των αρίστων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter