Κύρτσος: Εσείς σκέπτεστε οικογενειακό προϋπολογισμό και αυτοί Ταμείο Ανάκαμψης, ΕΣΠΑ, απευθείας αναθέσεις

Κύρτσος: Εσείς σκέπτεστε οικογενειακό προϋπολογισμό και αυτοί Ταμείο Ανάκαμψης, ΕΣΠΑ, απευθείας αναθέσεις

Το γεγονός πως τα οικογενειακά συμφέροντα επηρεάζουν τον τρόπο λήψης αποφάσεων τόσο του πρωθυπουργού όσο και της κυβέρνησής του υπογραμμίζει σε ένα tweet – καταπέλτη ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Ο ευρωβουλευτής τονίζει επίσης πως ο ίδιος παράγοντας θα προσδιορίσει και την χρονική στιγμή κατά την οποία θα διεξαχθούν οι αναμενόμενες εκλογές. Τα συμφέροντα αυτά είναι καθέτως συγκρουόμενα με εκείνα του λαού, συγκρίνοντας το γεγονός πως την ώρα που ο ελληνικός λαός αγωνιά για την επιβίωση και την κάλυψη των καθημερινών του αναγκών  οι κυβερνώσα οικογένεια επικεντρώνεται στην εύρεση πρωτότυπων τρόπων αφαίμαξης του δημόσιου ταμείου με την μέθοδο των επιδοτήσεων, των απευθείας αναθέσεων, του Ταμείου Ανακάμψεως, των ΕΣΠΑ και τις πολιτικές αποφάσεις που στερούν και στοιχίζουν εκατομμύρια στον ελληνικό λαό.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «τα συμφέροντα προσδιορίζουν σε μεγάλο βαθμό αποφάσεις Μητσοτάκη,Μαξίμου. Τα ίδια συμφέροντα επηρεάζουν χρόνο εκλογών. Εσείς σκέπτεστε καθημερινότητα και οικογενειακό προϋπολογισμό, αυτά σκέπτονται: Επιδοτήσεις,απευθείας αναθέσεις,Ταμείο Ανάκαμψης,ΕΣΠΑ,πολιτικές αποφάσεις δισεκ.».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter