Κύρτσος για Ελευθερία του Τύπου: Χειρότερος από Όρμπαν ο Μητσοτάκης

Κύρτσος για Ελευθερία του Τύπου: Χειρότερος από Όρμπαν ο Μητσοτάκης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και προσωπικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο, στο φόντο της αποκάλυψης των Eλληνικών Hoaxes πως τα ευρήματα της έκθεσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ελευθερία του τύπου παρουσιάστηκαν διαστρεβλωμένα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Ο ευρωβουλευτής κάνει λόγο για «fake έκθεσης-news, από την κυβέρνηση», ενώ υπογραμμίζει πως «ο Μητσοτάκης είναι χειρότερος και πιο πρόχειρος» του διαβόητου ακροδεξιού πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ άλλων τα Ελληνικά Hoaxes υπογραμμίζουν πως «η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης με τίτλο «Ελευθερία της Έκφρασης κατά το 2021», σε αντίθεση με όσα αναφέρθηκαν από τον Γ. Οικονόμου, δεν περιέχει κατάταξη των χωρών-μελών του Συμβουλίου ως προς ελευθερία του τύπου, εκθέτοντας ουσιαστικά τον Γιάννη Οικονόμου για παραποίηση της έκθεσης.

Διαβάστε επίσης: Μέχρι και τα Ellinika Hoaxes «αδειάζουν» τον Γ. Οικονόμου για την ελευθερία του Τύπου

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Η τεκμηρίωση από Ellinika Hoaxes της χρήσης fake έκθεσης-news, από κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να απαντήσει στην έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, η οποία την κατατάσσει τελευταία στην ελευθερία των ΜΜΕ στην ΕΕ, αναδεικνύει κατάντημα Μητσοτ.

Χειρότερος από Ορμπαν και πρόχειρος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter