Κύρτσος κατά Μητσοτάκη: Λεηλάτησε τα νοικοκυριά υπέρ του λόμπι

Κύρτσος κατά Μητσοτάκη: Λεηλάτησε τα νοικοκυριά υπέρ του λόμπι

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την οικονομική και ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης, την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα αλλά και την συνέντευξη της δικαστικού Ελένης Τουλουπάκη στο Euractiv σχετικά με την προσπάθεια συγκάληψης του σκανδάλου Novartis.

«Η σιωπή στη ΝΔ για όσα κάνει ο Μητσοτ. μετατρέπεται σε συνενοχή», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος και τονίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός «λεηλάτησε τα νοικοκυριά υπέρ του λόμπι» και «έχει ένα στυλ ζωής ηγέτη μετασοβιετικής ”δημοκρατίας”» και «στα ΜΜΕ χειρότερος από Ουγγαρία, Δ.Βαλκάνια».

Διαβάστε επίσης: Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης «ζει το μύθο του» ταξιδεύοντας με συγγενείς και φίλους

«Με συνέντευξή της στο EurActiv, η Τουλουπάκη τεκμηρίωσε τα ευρωπαϊκά καπέλα στις τιμές των φαρμάκων», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος, προσθέτοντας πως «δίνει ευρωπαϊκή διάσταση στο σκάνδαλο που κουκουλώνει ο Μητσοτ.».

«Με Μητσοτάκη πολιτική επιστρέφει αναγκαστικά στα ”βασικά”. Να μην είναι οι ηγέτες λομπίστες. Να μην έχουν στυλ ζωής μαχαραγιά», προσθέτει επίσης μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής και κάνει λόγο για «πτώση ποιότητας».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Γιώργου Κύρτσου:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter