Κύρτσος: Γκρίζα ζώνη η ελληνική οικονομία με ρεκόρ χρέους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Κύρτσος: Γκρίζα ζώνη η ελληνική οικονομία με ρεκόρ χρέους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο Γιώργος Κύρτσος μέσα από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του στο Twitter τοποθετήθηκε για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο.

Με μια σειρά από καυστικά tweet έκανε λόγο «ρεκόρ χρέους» «υψηλά ελλείμματα» και «αύξηση δαπανών», την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει ελληνική επένδυση που αφορά αγορά αεροσκαφών F-35 από την αμερικάνικη πολεμική βιομηχανία προκειμένου να εξισορροπήσει την κατάσταση στο Αιγαίο.

Ο Κύρτσος δεν δίστασε να αναφερθεί στην ελληνική οικονομία ως γκρίζα ζώνη εντός της οποίας ο πληθωρισμός αγγίζει το 10,2% ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προμηθευτεί ενέργεια από την Αίγυπτο και πολεμικά αεροσκάφη απ’ την Αμερική αποκαλύπτοντας την καταστροφική μητσοτακική οικονομική πολιτική που αγνοεί τις κοινωνικές ανάγκες και επικεντρώνεται στην ικανοποίηση της επιθυμίας των εταιριών για υπερκέρδη.

Τέλος ειρωνικά  υπαινίσσεται την αποφυγή στην αναφορά της τουρκικής προκλητικότητας στα πλαίσια της επίσκεψης Μητσοτάκη στις ΗΠΑ υπογραμμίζοντας πως «δεν ξέρουν τίποτα οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter