Κύρτσος: «Καλάθι των νονών» όχι καλάθι του νοικοκυριού

Κύρτσος: «Καλάθι των νονών» όχι καλάθι του νοικοκυριού

Για στημένο παιχνίδι όσον αφορά την αντιμετώπιση της ακρίβειας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει λόγο ο Ευρωβουλευτής του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ» πρόκειται για «καλάθι των νονών» και δεν έχει οικογενειακό χαρακτήρα αλλά πρόκειται για ένα κύκλωμα ενός στημένου παιχνιδιού για να πείσει ότι κάνει φιλολαϊκή πολιτική. Προσθέτει μάλιστα πως η προπαγάνδα χρηματοδοτείται με δημόσιο χρήμα που νοθεύει τον προεκλογικό ανταγωνισμό.

Εξάλλου σε άλλη ανάρτησή του επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός άλλα λέει στο εξωτερικό άλλα κάνει στην Ελλάδα. Από τη μία δηλώνει στη Σύνοδο Κορυφής ενθουσιασμένος «με τις πραγματικά εξαιρετικές προτάσεις Λέτα για την ενίσχυση της Ενιαίας Αγοράς και της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της ΕΕ» και από την άλλη «στην Ελλάδα κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Στήνει τις αγορές σε βάρος της οικονομίας και σε όφελος funds και ολιγαρχών».

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Το καλάθι των νονών, που διαφημίζει η κυβέρνηση δεν έχει οικογενειακό χαρακτήρα. Είναι καλάθι των νονών, με την έννοια του κυκλώματος, του στημένου παιχνιδιού. Ο κόσμος υποφέρει από την ακρίβεια και η κυβέρνηση διαφημίζει ανύπαρκτη φθήνια. Το κάνει εδώ και δύο χρόνια για να πείσει για την.. φιλολαϊκή της πολιτική. Η προπαγάνδα χρηματοδοτείται με δημόσιο χρήμα γεγονός που νοθεύει τον προεκλογικό ανταγωνισμό. Στήσιμο στην ακρίβεια. Στήσιμο και στην προπαγάνδα. Καλάθι.. πραγματικών νονών!

 

Ενθουσιασμένος δήλωσε ο πρωθυπουργός στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες
με τις πραγματικά εξαιρετικές προτάσεις Λέτα για την ενίσχυση της Ενιαίας Αγοράς και της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της ΕΕ.
Υπάρχει ομως μια μικρή..λεπτομέρεια.
Στην Ελλάδα κάνει ακριβώς τα αντίθετα.
Στήνει τις αγορές σε βάρος της οικονομίας και σε οπφελος funds και ολιγαρχών.
Καταβαραθρώνει την ανταγωνιστικότητα με καπέλα στην ενέργεια.
Καταδικάζει σε καχεξία βιομηχανία,αγροτικό τομέα στέλνοντας στα ύψη το εμπορικό έλλειμμα.
Κάνει το κράτος πιο κομματικό και εντατικοποιεί τη νομή της εξουσίας.
Καλός ο Λέτα αλλά να εφαρμόζουμε τις προτάσεις του.

 

Διαβάστε επίσης:

Μπαρούτι η Μέση Ανατολή: «Αναχαιτίσαμε drones», λέει η Τεχεράνη – «Πυραυλικά πλήγματα», αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Αστυνομική βία: «Θα κυνηγήσω το δίκιο μου» – Καταγγέλλει στο Documento η 28χρονη – θύμα του αστυνομικού που της έσπασε το χέρι

ΟΗΕ: «Μπλόκο» από τις ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης – «Στο χείλος της αβύσσου η Μέση Ανατολή»

Φοιτητές Ιατρικής: «Είμαστε μάρτυρες της διάλυσης του ΕΣΥ» – Η απαράδεκτη κατάσταση με σφραγίδα Μητσοτάκη

Αστυνομική βία: «Θα κυνηγήσω το δίκιο μου» – Καταγγέλλει στο Documento η 28χρονη – θύμα του αστυνομικού που της έσπασε το χέρι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter