Κύρτσος: Ο «φιλελεύθερος» Μητσοτάκης ζηλεύει Ερντογάν και Πούτιν

Κύρτσος: Ο «φιλελεύθερος» Μητσοτάκης ζηλεύει Ερντογάν και Πούτιν

Σφοδρά πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τον έλεγχο που ασκεί η κυβέρνηση του στα ΜΜΕ ασκεί ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με ανάρτησή του στο Twitter, μη διστάζοντας να συγκρίνει τον πρωθυπουργό με ηγέτες γνωστούς για τα αυταρχικά τους διαπιστευτήρια όπως ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Γνωρίζουμε ότι ο Μητσοτ. προσπαθεί να ελέγξει τα ΜΜΕ, να εξαφανίσει τους επικοινωνιακά ”ενοχλητικούς”», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση της παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη από την ΕΥΠ τονίζει πως ο «φιλελεύθερος»Μητσοτ. «ζηλεύει» Ερντογάν και Πούτιν».

Η παρέμβαση Κύρτσου έρχεται εξάλλου στο φόντο και της δίωξης του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη αλλά και της πρωτοφανούς για οποιοδήποτε δημοκρατική χώρα προσπάθειας φίμωσης του Documento από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο μάλιστα του επίσημου κυβερνητικού briefing.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλά… Ερντογάν κλείνει το μικρόφωνο του Documento στα briefing

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Γνωρίζουμε ότι ο Μητσοτ. προσπαθεί να ελέγξει τα ΜΜΕ,να εξαφανίσει τους επικοινωνιακά «ενοχλητικούς».

Τώρα αποκαλύπτεται ότι η ΕΥΠ-υπό άμεσο έλεγχό του -παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες δημοσιογράφου.

Ποιός Όρμπαν, ο «φιλελεύθερος»Μητσοτ. «ζηλεύει» Ερντογάν και Πούτιν..

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter