Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης αντί να βελτιώσει την πολιτική που εφαρμόζει την κρύβει με προπαγάνδα

Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης αντί να βελτιώσει την πολιτική που εφαρμόζει την κρύβει με προπαγάνδα

Κατά του αυταρχικού χαρακτήρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στρέφει τα πυρά του ο Γιώργος Κύρτσος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο ευρωβουλευτής ασκεί κριτική για το γεγονός πως για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει οπλικά συστήματα στην Ουκρανία εν κρυπτώ, πράξη την οποία χαρακτηρίζει «απαράδεκτη».

Ο Γ. Κύρτσος μάλιστα υπογραμμίζει πως «μάθαμε τα νέα από τον Σολτς», καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν επεδίωξε ευρύτερη συναίνεση» ανάγοντας μια πολιτική επιλογή με ιδιαίτερη εθνική σημασία ως προσωπική του απόφαση. Τέλος υπογραμμίζει πως η «συμφωνία συνέπεσε με τις αρνητικές για εμάς, ίσες αποστάσεις του Βερολίνου έναντι Αθήνας και Άγκυρας» αναφερόμενος στις αρνητικές συνέπειες του μητσοτακικού λουδοβικισμού για την εξωτερική πολιτική.

Παράλληλα, σε δεύτερο tweet καυτηριάζει το κυβερνητικό αφήγημα περί «αριστείας» και στέκεται στο ζήτημα της ακραίας αύξησης του πληθωρισμού με την Ελλάδα να καταγράφει μία από τις χαμηλότερες επιδόσεις στην Δυτική Ευρώπη.

«Αντί να βελτιώσει την πολιτική που εφαρμόζει, προσπαθεί να κρύψει -με την προπαγάνδα- τις συνέπειές της. Έτσι επιταχύνεται η πορεία από το κακό στο χειρότερο», υπογραμμίζει ο Κύρτσος

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter