Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης χειρότερος του Όρμπαν σε ζητήματα ελευθερίας ΜΜΕ

Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης χειρότερος του Όρμπαν σε ζητήματα ελευθερίας ΜΜΕ

Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, αναφερόμενος στην κατακρήμνιση της Ελλάδας στον Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα στην 108η θέση(!) (55,52 βαθμοί) στον κόσμο, με τη χώρα να βρίσκεται πίσω από αφρικανικές χώρες όπως το Τόγκο, η Ανγκόλα, η Μποτσουάνα, η Γκαμπόν και μόλις μία θέση από τη Ζάμπια.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κύρτσος κάνει λόγο για «αίσχος του καθεστώτος Μητσοτάκη μέσα από τη διεθνή κατάταξη της Ελλάδας σε ζητήματα ελευθερίας των ΜΜΕ», ενώ υπογραμμίζει πως «ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τον Όρμπαν σε ζητήματα περιορισμού της ελευθερίας των ΜΜΕ».

Σε επόμενη ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής, αναφερόμενος τόσο στο ΑΠΕ όσο και στη διοίκηση της ΕΡΤ κάνει λόγο για «ενημέρωση της ζούλας και τηλε-αποκλεισμούς του Ζούλα», ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για επιχείρηση εξαφάνισής του από την τηλεόραση, αναφέροντας συγκεκριμένα πως «Ο Μητσ. έμαθε δεοντολογία στο Μαξίμου με τον ανηψιό, στέλνοντας παραπολιτικά στην Καθημερινή ότι πάω Βελόπουλο και οργανώνοντας εξαφάνισή μου από TV».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Γιώργου Κύρτσου:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter